Είμαι επαγγελματίας ...

Είμαι επαγγελματίας ...

Η φιλοσοφία μας είναι η άψογη κατάκτηση των βάσεων και η εξειδικευμένη γνώση των εμπορικών αντικειμένων της εστίασης! Ανάλογα με τον στόχο σας ή την ανάγκη σας, βρείτε παρακάτω τις εκπαιδευτικές επιλογές που σας προτείνουμε:

1. Θέλω να γεμίσω τεχνικά κενά που έχω.

2. Θέλω να πιστοποιήσω τις γνώσεις μου.

3.Είμαι επιχειρηματίας και θέλω να αποκτήσω μία βασική γνώση της μαγειρικής/ζαχαροπλαστικής, ώστε να αντιλαμβάνομαι καλύτερα την φύση της εργασίας μου

4.Θέλω να δομήσω τις τεχνικές, τις γνώσεις και τις δεξιότητες μου στην μαγειρική, ζαχαροπλαστική, ζαχαροτεχνική και να διεκδικήσω την βασική Πιστοποίηση Επαγγέλματος

5. Έχω σπουδάσει μαγειρική τέχνη και θέλω να εξειδικευτώ στο αντικείμενο μου.

  • Μπορείς να ακολουθήσεις το Εξειδικευμένο Πρόγραμμα Μαγειρικής Professional Chef Program

6.Θέλω να κάνω μαθήματα, ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες μου ή την επιχείρηση μου, σε ιδιαίτερο επίπεδο

  • Μπορείς να επιλέξεις συνεργάτη από το Η Ομάδα μας
  • Επικοινώνησε μαζί μας στο 2109882378 και θα σχεδιάσουμε μαζί το μάθημα που χρειάζεσαι.
  • Τα ιδιαίτερα μαθήματα αποτελούν την ιδανικότερη λύση για να βρείτε απαντήσεις σε θέματα που σας απασχολούν στην επιχείρηση σας.

7.Θέλω να εκπαιδεύσω το προσωπικό της επιχείρησής μου

  • Μιλήστε με την Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στο 2109882378 και κλείστε εκπαίδευση προσωπικού που βασίζεται στο δικό σας μενού.

8.Δεν βρίσκω προσωπικό για την επιχείρησή μου.

  • Μιλήστε με την Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  στο 2109882378 για να σας προτείνει ιδέες και λύσεις που θα μπορούσαν να σας εξυπηρετήσουν καλύτερα. 
  • Η αγγελία σας θα προστεθεί στο γκρουπ αγγελιών που διατηρούμε.

9.Δεν είμαι επαγγελματίας, αλλά θα ήθελα να γίνω...

  • Μιλήστε με την Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  στο 2109882378 για να σας καθοδηγήσει σωστά μέσα από το εκπαιδευτικό σας ταξίδι. Είτε μεγάλος ή μικρός, με απολυτήριο λυκείου ή χωρίς, κλείστε σήμερα μία συμβουλευτική συνεδρία.

10.Μπορείτε ως επαγγελματία να μου προσφέρετε περισσότερα προνόμια;