
ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Κάθε μήνα ανακαλύψτε το νέο πρόγραμμα μαθημάτων και σεμιναρίων. Τα μαθήματα είναι βασισμένα στην εποχικότητα και σχεδιασμένα για την αγορά και την ζήτηση που υπάρχει με μεγάλη ποικιλία σε θεματολογία. Τα Μαθήματα Μαγειρικής είναι πρακτικά και εργαστηριακά!
Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Basic. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μάθηματα με απλές τεχνικές, ορολογία και πληθώρα ιδεών για όσους ενδιαφέρονται να εντάξουν τις συνταγές στις κουζίνες τους.
Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Advanced και Mastering. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μαθήματα με πιο σύνθετες τεχνικές εφαρμογές, ορολογία και υλικά που θα εξειδικεύσουν τις δεξιότητές σας.
Η εμπειρία της μαγειρικής, οι δυνατότητες της ζαχαροπλαστικής, η δημιουργικότητα της ζαχαροτεχνικής είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε!
Η εμπειρία της μαγειρικής, οι δυνατότητες της ζαχαροπλαστικής, η δημιουργικότητα της ζαχαροτεχνικής είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε!
Η εμπειρία της μαγειρικής, οι δυνατότητες της ζαχαροπλαστικής, η δημιουργικότητα της ζαχαροτεχνικής είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε!
Ένα διαχρονικό γλύκισμα που όσα χρόνια κι αν περάσουν πάντα αποτελεί την βασική επιλογή των παιδιών.
Basic
Κλασσικά γλυκά που συναντάμε σε όλα τα αρτοζαχαροπλαστεία και τα επιλέγουμε για να γλυκάνουμε την καθημερινότητα μας.
Basic
Χονδροαλεσμένα παραδοσιακά δημητριακά που δικαιούνται και διεκδικούν μία θέση στο πάνθεον της Ελληνικής Παράδοσης.
Basic
Τα μαντί είναι δημοφιλή ζυμαρικά που συναντάμε στις περισσότερες Κουζίνες των Βαλκανίων, Κεντρικής Ανατολίας και Νότια του Καυκάσου.
Basic
Τεχνικό σεμινάριο σε 3 εκδοχές των cheesecakes!
Advanced
Υπό την καθοδήγηση του Pastry Chef εκπαιδευόμαστε βήμα βήμα στη παρασκευή του croissant, αλλά και σε άλλες βουτυρένιες ζύμες, μαθαίνουμε και εξασκούμαστε σε εξειδικευμένες τεχνικές
Masterclass
Το κότσι είναι ένα κομμάτι αρκετά τρυφερό και νόστιμο, σχετικά οικονομικό, το οποίο θεωρείται δεύτερης κατηγορίας κρέας, αλλά όπως και αν μαγειρευτεί, δίνει εξαιρετικές γεύσεις.
Basic
Οι τάρτες είναι ένα μοναδικής επινόησης έδεσμα, μιας και επιδέχονται αμέτρητες παραλλαγές στις γεμίσεις τους.
Basic
Ρομαντισμός και cakes σε ένα μάθημα γευστικής καλαισθησίας και γλυκύτητας!
Advanced
2μερο σεμινάριο το οποίο εξειδικεύεται στις μαγειρικές τεχνικές για ψάρια!
Masterclass
Υπέροχα μελωμένα πιάτα, απλά εκ φύσεως, αλλά παραδόξως μέσα σε αυτή την απλότητα αποτελούν μεγάλες απολαύσεις των Ελλήνων!
Basic
Τα lava cakes αποτελούν την λιχουδιαστή ανάγκη για γλυκά, όπου η υγρή σοκολάτα ρέει, χαρίζοντας εκρήξεις πληθωρικής απόλαυσης.
Advanced
Σε αυτό το μάθημα στόχος είναι να προσφέρουμε γεύση και έμπνευση για κρεατοφαγικά πιάτα που ξεφεύγουν από τις κλασσικές επιλογές ενός ψητοπωλείου.
Basic
Μανιτάρια, ο γαστρονομικός θησαυρός των μαγείρων!
Basic
Μανιτάρια, ο γαστρονομικός θησαυρός των μαγείρων!
Basic
Σεμινάριο εξειδικευμένο στις σύγχρονες τεχνικές μοριακής γαστρονομίας, στην χρήση ειδικών υλικών και μηχανημάτων που χαρίζουν πιάτα υψηλής γαστρονομικής αξίας.
Masterclass
Λεμόνι, ένα υλικό πειρασμός για όλους τους ζαχαροπλάστες, οι οποίοι θα πρέπει να διαχειριστούν με σεβασμό ένα εσπεριδοειδές με τόσο έντονο άρωμα και όξινη γεύση.
Advanced
Ένα γλύκισμα όνειρο! Ο συνδυασμός των γεύσεων που περιέχει, η υφή του και η αίσθηση της ελαφριάς λιπαρότητας της καραμέλας που αφήνει στο στόμα δημιουργεί εκρήξεις απόλαυσης!
Advanced
Αγαπητές παραδοσιακές πίτες λόγω της πλούσιας γεύσης του και της δυνατότητας τους να προσφέρονται ως σνακ, ορεκτικό, βασικό γεύμα
Basic
Δημιουργικό και τεχνικό σεμινάριο με σημαντικές τεχνικές μαγειρικής που απαιτούν εξαιρετικό επίπεδο μαγειρικής γνώσης στην άρτια εκτέλεσή τους.
Masterclass
Εξαιρετικό entremet με τον μοναδικό συνδυασμό γεύσεων που δημιουργεί η λευκή σοκολάτα και το γιαούρτι!
Advanced
Ένα σεμινάριο αφιερωμένο σε 3 παραδοσιακά πιάτα της Ιταλικής Κουζίνας με βάση τα lasagna και το ψήσιμο στον φούρνο!
Basic
Ένα κρέας οικονομικής επιλογής, το οποίο μεταμορφώνεται σε μοναδικής νοστιμιάς συνταγές, ιδανικές για την περίοδο αυτή!
Basic
Το απόλυτο συγκλονιστικό σουφλέ, είναι το πιο δημοφιλές επιδόρπιο σε όλο τον κόσμο στο οποίο έχει αφιερωθεί παγκόσμια ημέρα στις 28/2.
Basic
Στο μάθημα αυτό εκπαιδευόμαστε στην βασική τεχνική προετοιμασίας του σουφλέ με τέτοιο τρόπο, ώστε να διοχετευτεί στο μείγμα η ανάλογη ποσότητα αέρα που όχι μόνο θα τα κάνει να φουσκώσουν αλλά θα τους προσδώσει την επιθυμητή υφή.
Basic
Αν κάτι χαρακτηρίζει την Κουζίνα των Άλπεων αυτό είναι ο ευρηματικός συνδυασμός των υλικών και της φυσικότητας που την διέπει μαζί με την οικολογική διάσταση των γεύσεων
Basic
Ένα διαχρονικό γλύκισμα που όσα χρόνια κι αν περάσουν πάντα αποτελεί την βασική επιλογή των παιδιών.
Basic
Χειμωνιάτικο, παραδοσιακό, ρουστίκ, δυναμωτικό και χορταστικό!
Basic
Κλασσικά γλυκά που συναντάμε σε όλα τα αρτοζαχαροπλαστεία και τα επιλέγουμε για να γλυκάνουμε την καθημερινότητα μας.
Basic
Το red velvet cake είναι ιδιαίτερα δημοφιλές για 2 λόγους: το εντυπωσιακά κόκκινο χρώμα του κέικ, αλλά και η σχεδόν άγλυκη γέμισή του με κρέμα τυριού.
Advanced
Διάσημο μενού σε εστιατόριο της Ρώμης το οποίο προσφέρεται εδώ και 20 χρόνια.
Basic
Ένα μάθημα πλούσιο σε ιδέες για φινετσάτα και νόστιμα burger ψαριών και θαλασσινών- που επάξια διεκδικούν τα σκήπτρα της κατηγορίας ως burger υψηλής αξίας!
Basic
Αγαπημένες μπουκιές σε δημιουργικές εκτελέσεις που ωστόσο διατηρούν όλα τα γευστικά τους στοιχεία και τις πληθωρικές τους γεύσεις και δημιουργούν υπέροχα εστιατορικά πιάτα!
Basic
Υπό την καθοδήγηση του Pastry Chef εκπαιδευόμαστε βήμα βήμα στη παρασκευή του croissant, αλλά και σε άλλες βουτυρένιες ζύμες, μαθαίνουμε και εξασκούμαστε σε εξειδικευμένες τεχνικές
Masterclass
Αρώματα καρότου που θα αναδείξουν την γλυκιά γεύση του cake και θα απολαύσουμε ένα μαγευτικό αποτέλεσμα.
Advanced
Γεύσεις που παίζουν ανάμεσα στην οικειότητα και τον πειραματισμό, μια εμπειρία γεύσης που αναδεικνύει τη σύγχρονη Κουζίνα και εστιάζει στην επιλογή των πρώτων υλών.
Basic
Γαστρονομικό μενού με εξαιρετικές πρώτες ύλες και γεύσεις!
Basic
Τα καλύτερα sandwich snacks με τον πιο επιτηδευμένο τρόπο - εμβληματικά πιάτα σε οποιοδήποτε all day menu στις κλασσικές τους εκδοχές και με προτάσεις για παραλλαγές!
Basic
Από τα μαγκιόρικα κουτούκια στα σύγχρονα ταβερνεία, οι κρασομεζέδες είναι μία κλασσική αξία, γιατί το κρασί θέλει τον μεζέ του.
Basic
Το εστιατορικό γλυκό οφείλει να είναι μία εμπειρία γεύσης! Αποτελεί την τελευταία εντύπωση που επισφραγίζει ένα δείπνο.
Advanced
Eνήλικες γεύσεις σε αμέτρητες συνταγές που συνήθως αρωματίζονται με ζεστά ή γλυκά μπαχαρικά και ξηρούς καρπούς που τονίζουν τις γήινες γεύσεις τους, δημιουργώντας βαθύτερες γεύσεις και βουτυράτη υφή.
Advanced
Βασικές τεχνικές ζαχαροπλαστικής, τόσο για τις ζύμες όσο και για τις κρέμες!
Basic