ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Κάθε μήνα ανακαλύψτε το νέο πρόγραμμα μαθημάτων και σεμιναρίων. Τα μαθήματα είναι βασισμένα στην εποχικότητα και σχεδιασμένα για την αγορά και την ζήτηση που υπάρχει με μεγάλη ποικιλία σε θεματολογία. Τα Μαθήματα Μαγειρικής είναι πρακτικά και εργαστηριακά!
Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Basic. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μάθηματα με απλές τεχνικές, ορολογία και πληθώρα ιδεών για όσους ενδιαφέρονται να εντάξουν τις συνταγές στις κουζίνες τους.
Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Advanced και Mastering. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μαθήματα με πιο σύνθετες τεχνικές εφαρμογές, ορολογία και υλικά που θα εξειδικεύσουν τις δεξιότητές σας.
Η εμπειρία της μαγειρικής, οι δυνατότητες της ζαχαροπλαστικής, η δημιουργικότητα της ζαχαροτεχνικής είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε!
Η εμπειρία της μαγειρικής, οι δυνατότητες της ζαχαροπλαστικής, η δημιουργικότητα της ζαχαροτεχνικής είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε!
Η εμπειρία της μαγειρικής, οι δυνατότητες της ζαχαροπλαστικής, η δημιουργικότητα της ζαχαροτεχνικής είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε!
Προσφορά Οκτωβρίου 2024
Το σεμινάριο αυτό επικεντρώνεται στη γαστρονομική τέχνη των ντάμπλινγκ...
Advanced
Daniel Boulud, ενός από τους πιο καταξιωμένους σεφ της εποχής μας...
Advanced
Το Marquis de Sade αποτελεί μια πολυεπίπεδη γλυκιά δημιουργία...
Basic
Το όνομα του οφείλεται στα κομμάτια από το παντεσπάνι που είναι διάσπαρτα στην επιφάνεια, τα οποία στο σχήμα θυμίζουν απλά και κομψά λουλούδια μιμόζας.
Advanced
Alain Passard, γνωστός για την πρωτοποριακή του δουλειά με τα λαχανικά και την εξέλιξη της σύγχρονης κουζίνας
Advanced
Το Paris-Brest Passion είναι μια σύγχρονη εκδοχή του κλασικού γαλλικού γλυκού...
Basic
Το Soie είναι ένα εκλεπτυσμένο γλυκό που συνδυάζει αρμονικά γεύσεις και υφές, προσφέροντας μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Basic
Η τέχνη της δημιουργίας πιάτων brunch που ενσωματώνουν πολυπλοκότητα και κομψότητα
Basic
Ζουμερά, καλοψημένα, καραμελωμένα, μαριναρισμένα, αρωματισμένα πανσετάκια!
Advanced
Ο σολομός, το «βασιλιάς» των ψαριών, έχει κερδίσει τις καρδιές των Chef και των εραστών της...
Advanced
Ανακαλύπτουμε τη μαγεία της ζαχαροπλαστικής...
Advanced
Το διάσημο γλυκό Banoffee, αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά γλυκά της σύγχρονης ζαχαροπλαστικής.
Basic
Οι μπάρες είναι μια πολύ εύκολη λύση για σνακ...
Basic
Αυτό το εξειδικευμένο μάθημα απευθύνεται σε επαγγελματίες της μαγειρικής που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις τεχνικές τους για την προετοιμασία και μαγείρεμα ψαριών...
Advanced
Ταξιδεύουμε γευστικά στην Ιαπωνία, και αναπαραγάγουμε τεχνικά μία από τις πιο αγαπημένες γευστικές απολαύσεις...
Basic
Ανακαλύψτε την πολυπλοκότητα της τούρτας μπακλαβά, όπου η παράδοση συναντά τη δημιουργικότητα.
Basic
Η τέχνη της Tempura με τις ρίζες της στην Ιαπωνία συνδυάζει την απλότητα και την εκλέπτυνση με μοναδικό τρόπο.
Advanced
Η τούρτα Black Forest, ένα κλασικό γερμανικό γλυκό, συνδυάζει την πλούσια γεύση της σοκολάτας με την αέρινη υφή της σαντιγί και τη ζουμερή φρουτώδη ένταση των κερασιών
Basic
Το μάθημα «Διεθνή Πρωινά» εστιάζει στην εκμάθηση και την προετοιμασία κλασικών πιάτων...
Basic
Η χρήση του χαρουπιού στη ζαχαροπλαστική ανοίγει νέους ορίζοντες γεύσεων και δημιουργικότητας.
Advanced
Τα Smash Burgers είναι μια δημοφιλής παραλλαγή του παραδοσιακού burger που έχει κερδίσει την αναγνώριση για την ιδιαίτερη τεχνική παρασκευής του και την γευστική του απόλαυση...
Basic
Σεμινάριο αφιερωμένο στην τέχνη του brunch, όπου θα αναλύσουμε λεπτομερώς τη διαδικασία δημιουργίας εντυπωσιακών και γευστικών πιάτων.
Basic
Ο Mori Yoshida έχει αναδείξει την τέχνη της ζαχαροπλαστικής μέσα από την αρμονία μεταξύ παραδοσιακών ιαπωνικών τεχνικών...
Advanced
Η παρασκευή κέικ γλυκών μπαχαρικών είναι μια τέχνη...
Basic
Το bavette steak, γνωστό και ως “flank steak,” είναι ένα κρυφό γαστρονομικό διαμάντι...
Advanced
Ξεκινώντας από τον καρπό του κακάο και καταλήγοντας σε εκπληκτικές γλυκές δημιουργίες...
Basic
Ο Jose Andres δεν είναι απλώς ένας διακεκριμένος σεφ, αλλά ένας οραματιστής...
Advanced