
ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Κάθε μήνα ανακαλύψτε το νέο πρόγραμμα μαθημάτων και σεμιναρίων. Τα μαθήματα είναι βασισμένα στην εποχικότητα και σχεδιασμένα για την αγορά και την ζήτηση που υπάρχει με μεγάλη ποικιλία σε θεματολογία. Τα Μαθήματα Μαγειρικής είναι πρακτικά και εργαστηριακά!
Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Basic. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μάθηματα με απλές τεχνικές, ορολογία και πληθώρα ιδεών για όσους ενδιαφέρονται να εντάξουν τις συνταγές στις κουζίνες τους.
Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Advanced και Mastering. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μαθήματα με πιο σύνθετες τεχνικές εφαρμογές, ορολογία και υλικά που θα εξειδικεύσουν τις δεξιότητές σας.
Η εμπειρία της μαγειρικής, οι δυνατότητες της ζαχαροπλαστικής, η δημιουργικότητα της ζαχαροτεχνικής είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε!
Η εμπειρία της μαγειρικής, οι δυνατότητες της ζαχαροπλαστικής, η δημιουργικότητα της ζαχαροτεχνικής είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε!
Η εμπειρία της μαγειρικής, οι δυνατότητες της ζαχαροπλαστικής, η δημιουργικότητα της ζαχαροτεχνικής είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε!
Σήμα κατατεθέν της Ελληνικής Γαστρονομίας, τα απλά Ελληνικά γεμιστά, μόνο απλά δεν είναι!
Basic
Το fast food βγαίνει από το περιτύλιγμα του γρήγορου φαγητού και επαναδομείται με έναν πιο ραφιναρισμένο αέρα!
Basic
Η τέχνη είναι στο άρτιο δέσιμο στο σιρόπι, στην σωστή θερμοκρασία ψησίματος και στην απόλυτη γεύση.
Advanced
Ένα σεμινάριο αφιερωμένο στο ψήσιμο για τα πιο λαχταριστά σουβλάκια και κεμπάπ!
Basic
Bagel – εξειδικευμένα αρτοποιήματα με αλεύρι, μαγιά και ζάχαρη, παρασκευασμένο με μία μοναδική...
Basic
Παγωτά σε υπέροχες γεύσεις που αναστατώνουν τον ουρανίσκο και προσφέρουν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, απαράμιλλο, με υπέροχους συνδυασμούς!
Basic
Bread pudding είναι επιδόρπια που στηρίζονται στο ψωμί της προηγούμενης μέρας, φημισμένα σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες με αρώματα, μπαχαρικά, μέλι, αποξηραμένα φρούτα.
Advanced
Ένα τεχνικό μάθημα, ιδανικό για να εντρυφήσετε στις βασικές αρχές γαρνιρίσματος - piping skills...
Basic
Το Ελληνικό Πρωινό αποτελείται από τις πιο φιλόξενες γεύσεις που γεμίζουν το τραπέζι με την ιδιαιτερότητα κάθε τόπου!
Basic
H υπέροχη τούρτα με τον αδιαμφισβήτητα εξαιρετικό συνδυασμό της σοκολάτας και του πορτοκαλιού, κάνει αυτό το γλύκισμα ακαταμάχητο.
Advanced
Η Μεξικάνικη Κουζίνα έχει κάνει την είσοδό της στην γαστρονομική σκηνή, τουλάχιστον μία δεκαετία τώρα, ωστόσο οι περισσότεροι από εμάς ακόμα την εξερευνούμε.
Basic
Η ιδέα πηγάζει από την ανάγκη για ένα πρακτικό, εύπεπτο και θρεπτικό snack που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενέργειας και διατροφής.
Basic
5 τεχνικές για την άψογη εκτέλεση αυτής τάρτας και η εξαιρετική διαδικασία για το γαρνίρισμα της.
Basic
Ένα εξαιρετικό μενού βασισμένο σε Ελληνικές γεύσεις και την δεξιοτεχνία του Chef.
Basic
Twist δημιουργικότητας σε έναν συνδυασμό γεύσεων που απογειώνει το τελικό αποτέλεσμα, μετατρέποντας ταπεινά υλικά σε βασιλικά ορεκτικά!
Basic
Ολοκληρωμένη εμπειρία για την απολαυστική τέχνη δημιουργίας cookies.
Basic
Kλασική γαλλική «τούρτα» που αποτελείται από παντεσπάνι, φρέσκες φράουλες και κρέμα.
Basic
Βασικές αρχές για γλυκίσματα χωρίς ζάχαρη και λιπαρά
Basic
Τα πιροσκί είναι δημοφιλή εδέσματα σε πολλές χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, κυρίως στη Ρωσία και τις γειτονικές χώρες. Μπορεί να είναι γλυκά ή αλμυρά με διαφορετικό τρόπο προετοιμασίας.
Basic
Ιταλική παράδοση η φρέσκια πάστα, ειδικά στην περιοχή της Bologna, όπου τα γεμιστά ζυμαρικά αποτελούν...
Basic
Ένα μάθημα που βασίζεται στην κομψή και γευστική τέχνη των γλυκών Petit Gateau με ανθικές και φρουτώδεις νότες.
Basic
Το chicharrón είναι ένα παραδοσιακό φαγητό που συναντάται σε πολλές χώρες της Λατινικής Αμερικής.
Basic
5 τεχνικές για την άψογη εκτέλεση αυτής τάρτας και η εξαιρετική διαδικασία για το γαρνίρισμα της.
Basic
Yπέροχη τούρτα σοκολάτας που αποπνέει αρμονία σε ένα σεμινάριο με την επιβλητική εμπειρία της τούρτας Εμμανουέλ
Advanced
Στο πλαίσιο αυτού του σεμιναρίου, θα εξασκηθούμε σε τεχνικές μαγειρικές διαδικασίες, καθώς θα επιδιώξουμε τη δημιουργία ενός εντυπωσιακού γευστικού ταξιδιού με θαλασσινά.
Basic
Μοναδικός συνδυασμός του παραδοσιακού μπακλαβά με τις υφές και τις κρεμώδεις γεύσεις μίας τούρτας.
Basic
Petit gateau ή μικρές ατομικές παστούλες αποτελούν μικρές δημιουργίες της σύγχρονης ζαχαροπλαστικής.
Basic
Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σεμινάριο μέσα από το οποίο αναδεικνύουμε και εξερευνάμε τα πιο σημαντικά στοιχεία που καθορίζουν την ποιότητα και την αρτιότητα μιας pizza.
Basic
Εξερευνούμε μερικές από τις πιο δημοφιλείς, καλοκαιρινές σάλτσες που μπορούν να αναβαθμίσουν πιάτα ζυμαρικών...
Basic
Το παγωτό τούρτα Παβλόβα αποτελεί ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα γλυκά σε όλο τον κόσμο.
Basic
Ολοκληρωμένο μάθημα στη δημιουργία νόστιμων και υγιεινών γλυκισμάτων που είναι πλήρως vegan μέσα από μία ποικιλία δημοφιλών γεύσεων!
Advanced
Ένα μάθημα που θα μας πλημμυρίσει με αρώματα Ιταλίας, μιας και μεταφέρουμε γεύσεις από το πρώτο Emporio Armani στο Μιλάνο.
Basic
Εστιάζουμε σε ένα απολαυστικό γλυκό που συνδυάζει την τάρτα με παγωτό τυριού, κρέμα λεμονιού και μαρέγκα ιταλική, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης.
Basic
Εστιάζουμε στη δημιουργία γλυκών εδεσμάτων που σερβίρονται σε ποτήρι, προσφέροντας μια εκλεπτυσμένη και εντυπωσιακή εμπειρία γεύσης.
Basic
Μέσα από αυτό το σεμινάριο, θα εξερευνήσουμε την παρασκευή του, καθώς και τρόπους να το εξελίξουμε με δημιουργικότητα.
Basic
Yπέροχη τούρτα σοκολάτας που αποπνέει αρμονία σε ένα σεμινάριο με την επιβλητική εμπειρία της τούρτας Εμμανουέλ
Advanced
Το καπνιστό άρωμα δίνει στις μπριζόλες έναν μοναδικό χαρακτήρα από αρώματα ξύλου και ψησίματος.
Basic
Η πλούσια και κρεμώδης υφή των τυριών σε συνδυασμό με γλυκές και αρωματικές γεύσεις δημιουργούν μοναδικά γευστικά αποτελέσματα.
Basic
Mια υπέροχη σύνθεση που συνδυάζει διάφορες τεχνικές και συστατικά, οι οποίες αναδεικνύουν τον κύριο ρόλο του φουντουκιού και την προσέγγιση που έχει χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία αυτού του γλυκού.
Basic
Παιχνιδιάρικη δημιουργικότητα και πειραματισμός, που προσφέρουν την ευκαιρία να δημιουργήσετε μοναδικές τάρτες φλαν με έντονα και πολυποίκιλα αρώματα.
Advanced
Monkey bread, ένα διαφορετικό αρωματισμένο αφράτο ψωμί από την Ουγγαρία
Basic
Τα ζυμαρικά φούρνου είναι ένα βασικό πιάτο της Νότιας Ιταλίας, τα οποία φτιάχνονται κυρίως τις Κυριακές, τις αργίες και σε ειδικές περιστάσεις.
Basic
Από την απλότητα της ζύμης, μέχρι την πλούσια γεύση της γέμισης, αυτό το σεμινάριο θα σας εκπαιδεύσει στη δημιουργία και την εφαρμογή αυτών των παραδοσιακών γαλλικών συνταγών κις.
Basic
Στο μάθημα αυτό ετοιμάζουμε 4 είδη spring rolls. Τα δοκιμάζουμε τόσο τηγανιτά, όσο και ψητά και αναλύουμε πώς τηγανίζονταιψήνονται, σε τι λιπαρή ουσία και τι τα κάνει τόσο τραγανά νόστιμα.
Basic
Σε αυτό το σεμινάριο, θα εξετάσουμε τεχνικές παρασκευής και γευστικές συνταγές για τρεις διαφορετικές τάρτες που προέρχονται από την γαστρονομική παράδοση της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Ελλάδας .
Basic
Αυθεντική Κουβανέζικη κουζίνα σε μια γαστρονομική εμπειρία μέσα από ένα πλούσιο μενού που μας ταξιδεύει στην καρδιά της Αβάνα.
Basic
Η τούρτα σεμιφρέντο είναι ένα εκλεπτυσμένο επιδόρπιο που εμπνέεται από την ιταλική κουλτούρα της ζαχαροπλαστικής.
Basic
Έχετε πάντα θαυμάσει την εκλεπτυσμένη γεύση και την εξωτική φινέτσα των παγωτών που σας ταξιδεύουν σε απομακρυσμένα τροπικά νησιά;
Basic
Ανακαλύπτουμε και εντρυφούμε στα είδη pizzas, στα ζυμάρια τους, τα υλικά, τον διαφορετικό τρόπο ωρίμανσης και ψησίματος.
Basic
Παστίτσιο, παραδοσιακό, μοσχοβολιστό με πολλά μυστικά αλλά και τεχνικές
Basic
Με την ποικιλία της εποχής σε φρούτα και λαχανικά, οι επιλογές για σαλάτες απογειώνονται.
Basic
Το Big Kahuna Burger είναι ένα παραδοσιακό αμερικανικό μπέργκερ που έγινε γνωστό από την ταινία "Pulp Fiction" του Quentin Tarantino
Basic
Παραδοσιακά ελληνικά φαγητά που αποτελούν μέρος της πλούσιας γαστρονομικής παράδοσης της χώρας!
Basic