PUR BLANC
- Αφιέρωμα Μαρτίου
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Pur Blanc, σημαίνει απόλυτο αγνό, λευκό. Η ονομασία αυτή αντιπροσωπεύει το απόλυτο λευκό διάφανο του γλασάζ σε ένα επιδόρπιο με τεχνικές και γεύσεις από την Γαλλία.
Ο σεφ θα εντρυφήσει στην τεχνική της σαμπλέ (sablée) όπου θα επαναπροσδιορίσει και επανασυνθέσει (reconstitué) την τεχνική για να πάρει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα της κλασσικής τεχνικής. Συνεχίζουμε με ντακουάζ αμύγδαλου, αφράτη μους τυριού και κονφί από κόκκινα φρούτα. Συνθέτουμε το επιδόρπιο, το οποίο κατά τις στρώσεις του εμφανίζει διαβάθμιση εντάσεων, αλλά και εντυπωσιάζει από το απόλυτα διάφανο λευκό γλασάρισμα.
Ένα επιδόρπιο βασισμένο στις τεχνικές της κλασσικής Γαλλική Ζαχαροπλαστικής.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.