KUALA CAKE ΒΥ EMMANOUEL ΗΑΜΟΝ
- Αφιέρωμα Οκτωβρίου
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Emmanuel Hamon, ένας από τους επιτυχημένους παγκόσμιους ζαχαροπλάστες. Έχει κερδίσει τον τίτλο του ως Pastry Chef, Chocolatier και Confectionner το 1987. Σήμερα είναι γνωστός για τις έξοχες δημιουργίες του που συνδυάζουν γεύση, σχεδιασμό και πρωτοτυπία.
Το Kuala, είναι ένα cake με πολλές παρασκευές και φινετσάτους συνδυασμούς γεύσεων. Στις σύνθετες τεχνικές του μαθήματος εκτελούμε μια μυρωδάτη κρέμα καραμέλα, όπου θα δέσει με το φινετσάτο μπισκουί φιστικιού. Το επιδόρπιο ολοκληρώνεται με την έντονη γεύση μους σοκολάτας Arauca 70%, το διαφορετικό crème brulee αρωματισμένο με φυσική βανίλια και την επικάλυψη σοκολατένιου γλασαζ.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.