ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ
- Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
- Εθνική Κουζίνα
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Τι θα ήταν η Γαλλική Κουζίνα χωρίς την Νορμανδία… Η Κουζίνα της Νορμανδίας έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην Διεθνή Γαστρονομία, κυρίως γιατί φημίζεται για πολλά προϊόντα σήμα κατατεθέν της περιοχής. Από το εξαιρετικό βούτυρο, το camembert (τυρί), τα Calvados, τα μήλα, τα ψάρια και τα χτένια, ο πλούτος που μας δίνει η Νορμανδία για να μαγειρέψουμε, οι συνταγές και οι ιδέες, προσφέρουν πρόσφορο έδαφος για να δημιουργήσουμε μαγεία στην κουζίνα.
Επιλέγουμε δύο εξαιρετικές συνταγές με αρκετές τεχνικές και δυνατότητα για αμέτρητες παραλλαγές… Quiche Loraine (κις λωρεν) a la Normandy με camembert, η κλασσική βουτυράτη και πληθωρική τάρτα της περιοχής που την βρίσκουμε από μικρά bistro έως τα πιο gourmet εστιατόρια και ψαρονέφρι με μήλα, calvados και μπέικον, ένα απίστευτα γευστικό πιάτο που έχει να σας διδάξει πολλά!
Οι συνταγές σερβίρονται με calvados και macaron (δεν συμπεριλαμβάνεται στην ύλη του μαθήματος)!
CHEF CHOICE
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.