ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑΣ
- Αφιέρωμα Μαρτίου
- Σε Επανάληψη
- Ζαχαρόπαστα
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ο Pastry Chef Χριστόφορος Λαζαρίδης μας μαθαίνει νέες τεχνολογίες σε προϊόντα ζαχαρόπαστας. Ένα σεμινάριο ιδανικό για όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την ζαχαρόπαστα. Το σεμινάριο θα ασχοληθεί με την εξοικονόμηση χρόνου εργασίας & ενέργειας, πώς να επικαλύπτουμε τούρτες χωρίς να έχουμε ραγάδες και σπασίματα, πώς να κάνουμε 3D φιγούρες μέσα σε λίγα λεπτά και υπέροχες διακοσμήσεις δαντέλας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αλλά και τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο για να φτιάξετε εντυπωσιακά τριαντάφυλλα.
Εκπαιδευτής: Χριστόφορος Λαζαρίδης
Κατηγορία Σεμιναρίου: Επαγγελματικό, Παρουσίαση
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.