ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΜΕ *MICHELIN
- Αφιέρωμα Νοεμβρίου
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Η μεγάλη ανατριχίλα και οι υψηλές απαιτήσεις του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια οδήγησαν στην δημιουργία συνταγών όπου τα λάθη στοιχίζουν αστέρια και οι τεχνικές μετρούνται σε ένα σύστημα αυστηρής κριτικής από διαπιστευμένους επιθεωρητές.
Ένα σεμινάριο υψηλών προδιαγραφών όπου αναπαράγονται δύο έντεχνα επιτηδευμένες συνταγές. Το μενού στηρίζεται στις αγαπημένες γεύσεις του οδηγού Michelin: θαλασσινά και ψάρια.
Το πρώτο πιάτο αφορά το μαγείρεμα με χτένια (το παραμικρό λάθος μπορεί να χαλάσει το πιάτο) με πατάτες ψημένες στους χυμούς τους σε φύλλα χρυσού με πουρέ αγκινάρας και αφρό τρούφας. Το δεύτερο πιάτο περιλαμβάνει λαυράκι με σέσκουλα, πουρέ με αβοκάντο και φινόκιο.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.