16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΦΥΛΛΟ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
9/10/2018 17:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 54€ ΜΟΝΟ 26,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αρτοποιία

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσαριώτης Νίκος, Ζωγράφος Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Οκτωβρίου
  • Αρτοποιία
ΦΥΛΛΟ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Μπουγάτσα, συνδέεται με μια ιστορία που δύσκολα θα αναλογιζόταν κανείς ότι ξεκινάει από τόσο παλιά. Λέγεται ότι η αρχική ιδέα ξεκινά από το Βυζάντιο και συγκεκριμένα από την Πόλη πριν ακόμα από την άλωση της το 1453. Υπήρχαν φούρνοι που παρασκεύαζαν μπουγάτσα κουρού, κιγμαλί (με κιμά), πεινϊρλί, (με τυρί) και σαντέ μπουγάτσα πασπαλισμένη με ζάχαρη άχνη.

Πολύ σημαντικός παράγοντας στην παρασκευή της αποτελεί η επιτυχία του φύλλου, Σε αυτό το τεχνικό μάθημα από ένα μικρό μπαλάκι ζύμης, θα δημιουργήσουμε ένα πολύ λεπτό φύλλο αέρος. Οι δύο σεφ θα συνεργαστούν  σε 3 διαφορετικές αλμυρές εκδοχές με σπανάκι, τυρί και μανιτάρια, αλλά και τρείς γλυκιές εκδοχές με κρέμα, σοκολάτα, φρούτα. Ένα μάθημα που θα σας ανταμείψει σε γνώσεις και γεύσεις…

*** η συμμετοχή στο μάθημα αφορά την μαγειρική ή την ζαχαροπλαστική. Ωστόσο οι αίθουσες παραμένουν ανοιχτές***

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΦΥΛΛΟ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ»!