16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

CHOCOLATE PYRAMID

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
25/05/2018 17:30   -   21:30
ΚΟΣΤΟΣ
44,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Μαΐου
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
CHOCOLATE PYRAMID

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ένα από τα επιδόρπια του παγκόσμιου ζαχαροπλάστη 2017 Jean Thomas Schneider που παρουσιάστηκε στα Μαθήματα Μαγειρικής! Η σοκολατένια πυραμίδα αποτελεί μία δημιουργία πολυστρωματική, με σύνθετες υφές και γεύσεις, αλλά και υψηλές απαιτήσεις στην εκτέλεση των τεχνικών.

Στην βάση του δημιουργούμε genoise φράουλας και αμυγδάλου, στην καρδιά του γλυκού παρασκευάζουμε infusion από τσάι κόκκινων φρούτων και μους σοκολάτας και στον πυρήνα της μία εξαιρετική κρέμα βανίλιας. Η επικάλυψη γίνεται όλη με flockage (ψέκασμα) σοκολατένιου βουτυροκακάου και γαρνίρισμα με καρύδα και κόκκινα φρούτα.

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «CHOCOLATE PYRAMID»!