FRAIS
- Αφιέρωμα Μαρτίου
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Τρία είδη της ζαχαροπλαστικής που ανήκουν σε μία ολόκληρη κατηγορία που ονομάζεται Petit Four Frais ή αλλιώς «μικροί φούρνοι»!
Μαθαίνουμε να φτιάχνουμε μικροσκοπικά γλυκά που μπορούν να σερβιριστούν είτε ως επιδόρπιο είτε ως πλήρες γεύμα, ανάλογα με την περίσταση. Ακολουθώντας ολοκληρωμένες τεχνικές ζαχαροπλαστικής εστιάζουμε στην παρασκευή τάρτας με σοκολάτα και καραμέλα, μαθαίνουμε για την Παρασκευή macaron με κρέμα φράουλας, και επιπλέον εκπαιδευόμαστε σε financier με πορτοκάλι και σοκολάτα.
Το σεμινάριο είναι ιδιαίτερα σημαντικό εφόσον προσφέρει συνολικές γνώσεις σε μία κατηγορία απαραίτητη.
Εκπαιδευτής Chef: Γιάννης Κατσάρας Πόντοι ΜΜ: 35
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.