Bisque
- Αφιέρωμα Απριλίου
- Very Popular
- Επίπεδο Advanced
- new
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Εξαιρετική τεχνική σύμφωνα με την οποία παίρνεις το μάξιμουμ της γεύσης από οστρακοειδή ή από τα κελύφη τους. Η ονομασία προέρχεται από την γαλλική περιοχή Bay of Biscay απ΄ όπου αλιεύονται τα περισσότερα θαλασσινά είδη. Για την τεχνική πρέπει να δημιουργηθεί πρώτα ένα έντεχνο κουλί οστράκων, αρωματισμένο με μπαχαρικά και αρωματικά φυτά και δεμένο με άμυλο που θα του χαρίσει αυτή την υπέροχα βελούδινη γεύση του. Για το κουλί οστράκων υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές που μπορούμε να πάρουμε αυτή την ιδιαίτερα αγαπητή ορεκτική σούπα. Την γεύση όμως θα μας την χαρίσουν οι καραβίδες για την κλασσική bisque και οι γαρίδες για την bisqueabel. Στο μάθημα αυτό εξετάζουμε και τις βασικές σάλτσες θαλασσινών.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος Πόντοι ΜΜ: 35 ή 20 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες των μαθημάτων στο site είναι ενδεικτικές
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.