ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar
- Αφιέρωμα Μαρτίου
- Ελληνικές Συνταγές
- Επίπεδο Basics
- Παραδοσιακές Συνταγές
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Παστίτσιο, παραδοσιακό, μοσχοβολιστό με πολλά μυστικά αλλά και τεχνικές. Το παστίτσιο το συναντάμε στην Ελληνική κουζίνα, αλλά και στην Κύπρο, στην Αίγυπτο και την Μάλτα. Το όνομα του το πήρε όμως από το Ιταλικό pasticcio.
Che pasticcio αναφωνούν για το οικογενειακό πιάτο που καταγράφει τεκμηριωμένες συνταγές από τον 16ο αιώνα.
Σε αυτό το σεμινάριο εντρυφούμε σε 2 τεχνικές για παστίτσιο και τελειοποιούμε το αγαπημένο πιάτο, προκειμένου να σερβίρουμε ένα άψογα λαχταριστό αποτέλεσμα!
Ολικής αλέσεως πένες, με κιμάς λαχανικών και κρέμα από γάλα σόγιας
Κανελόνια γεμισμένα με κιμά, σως με γιαούρτι, τυρί
Επιλέγουμε αυτό που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες μας και ανακαλύπτουμε πόσο σημαντικό είναι να πετύχουμε το αποτέλεσμα.
Παράγοντες μας είναι ο χρόνος βρασμού των ζυμαρικών, η επιλογή υλικών για τον κιμά και αν θα επιλέξουμε με την κλασσική Ελληνική εκδοχή με σως μπεσαμέλ.
Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.