ΡΥΖΟΓΑΛΟ - ΜΟΥΣΤΑΛΕΥΡΙΑ -Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar
- Αφιέρωμα Απριλίου
- Very Popular
- Επίπεδο Basics
- Παραδοσιακά-Σιροπιαστά
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Δύο παραδοσιακά κεράσματα, πάντοτε διαχρονικά με πολύτιμη συμβολή στην Ελληνική ζαχαροπλαστική.
Ρυζόγαλο, ιδανικό γλυκό για πρωινό ή και βραδινό σνάκ. Αγαπημένο comfort επιδόρπιο που χαρίζει απλώχερα τα γαλακτώδη αρώματα του μαζί με την κανέλα. Συνηθίζεται σε πολλές χώρες του κόσμου με διαφοροποιημένη συνταγή και σε αυτό το σεμινάριο θα δημιουργήσουμε την παραδοσιακή Ελληνική με αρώματα κανέλας και βανίλιας αλλά και την πιο ανατολίτικη, σύμφωνα με την οποία το ρυζόγαλο ψήνεται στον φούρνο και αρωματίζεται με μαστίχα.
Μουσταλευριά, ένα γλύκισμα το οποίο βασίζεται στον μούστο γι αυτό και η παρασκευή του γίνεται κυρίως τους Φθινοπωρινούς μήνες και περιέχει επιπλέον , βασιλικό, αμύγδαλα, καρύδια, σουσάμι, κανέλα, βανίλια και ανθόνερο.
Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.