ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΡΕΑΣ
- Αφιέρωμα Ιουλίου
- Κρέας
- Επίπεδο Advanced
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Εξειδικευμένο μάθημα σε 4 βασικές τεχνικές μαγειρέματος για κρέατα. Στόχος του μαθήματος είναι η πλήρης κατανόηση και εξάσκηση των συγκεκριμένων τεχνικών ανά επιλεγμένη κοπή κρέατος και οι ενδεδειγμένοι χρόνοι ψησίματος. Το αποτέλεσμα πρέπει να μας οδηγεί στα αντίστοιχα πιάτα, όπου το κρέας παραμένει ιδανικά ψημένο, καραμελωμένο εξωτερικά και ζουμερό μέσα.
Εκπαιδευόμαστε στην τεχνική ραγού, στο ψητό, στο σοτέ και στα μαγειρευτά κατσαρόλας και συνδυάζουμε ιδανικά με:
Τεχνική ραγού με αρνί και λαχανικά
Χοιρινό ψητό φούρνου, με σάλτσα ψητού
Μοσχάρι σοτέ
Κοτόπουλο κατσαρόλας
Συνοδεύουμε τα πιάτα με τα Βαβαρέζικα Spätzle ή Spätzli, φρέσκο ζυμαρικό στιγμής, και την μία κλασσική τεχνοτροπία της πάντα γευστικής πολέντα.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.