16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
11/11/2019 11:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 54€ ΜΟΝΟ 26,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μιχάλης Σαράβας
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Νοεμβρίου
  • Επίπεδο Advanced
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Η τούρτα αμυγδάλου αποτελεί βάση της ζαχαροπλαστικής τέχνης και την απόλυτη εναλλακτική για όσους δεν αγαπούν την σοκολάτα. Στις τεχνικές της διαδικασίες, ακολουθούνται οι βάσεις της ζαχαροπλαστικής για την δημιουργία της τούρτας. 

Από την κρέμα πατισιέ (ή πατισερί), στην μαρέγκα, την καραμέλα και το μοναδικό γαρνίρισμά της με ψημένα αμύγδαλα φιλε. Ποιο είναι το μυστικό για μια ιδανική τούρτα αμυγδάλου? Για να τελειοποιήσουμε την συνταγή αυτής της πολύ κομψής και ελαφριάς τούρτας, δίνουμε βάση στην υφή και γεύση της κρέμας. 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ»!