ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ
- Αφιέρωμα Νοεμβρίου
- Επίπεδο Advanced
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Η τούρτα αμυγδάλου αποτελεί βάση της ζαχαροπλαστικής τέχνης και την απόλυτη εναλλακτική για όσους δεν αγαπούν την σοκολάτα. Στις τεχνικές της διαδικασίες, ακολουθούνται οι βάσεις της ζαχαροπλαστικής για την δημιουργία της τούρτας.
Από την κρέμα πατισιέ (ή πατισερί), στην μαρέγκα, την καραμέλα και το μοναδικό γαρνίρισμά της με ψημένα αμύγδαλα φιλε. Ποιο είναι το μυστικό για μια ιδανική τούρτα αμυγδάλου? Για να τελειοποιήσουμε την συνταγή αυτής της πολύ κομψής και ελαφριάς τούρτας, δίνουμε βάση στην υφή και γεύση της κρέμας.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.