ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
- Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
- Κρέας
- Ξεχωριστές Γεύσεις
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Το χοιρινό θεωρείται αγαπημένο κρέας από πολλούς και για αυτό τον λόγο το επιλέγουμε να κοσμεί το τραπέζι μας. Μαζί με τον Chef μαθαίνουμε να φιλετάρουμε σωστά το χοιρινό, ώστε να το γεμίσουμε πλούσια με λαχανικά εποχής.
Μαθαίνουμε όλα τα μυστικά για να κρατήσουμε το κρέας του τρυφερό και ζουμερό, αλλά και πως μπορούμε να δημιουργήσουμε την sauce που θα δώσει στο πιάτο μας άλλη διάσταση. Συνδυάζουμε αρμονικά με πατατούλες και sauce φρέσκων αρωματικών.
Το συγκεκριμένο μάθημα απαιτεί μεράκι και χρόνο για να πάρει γεύση το φαγητό, αλλά πάντα το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.
Εκπαιδευτής Chef: Χρήστος Χρυσικόπουλος Πόντοι ΜΜ :20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.