PETIT GATEAU
- Αφιέρωμα Ιανουαρίου
- Επίπεδο Advanced
- new
- Τούρτα-Πάστα-Γλυκίσματα
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Μικρό γλύκισμα που οι Γάλλοι θέλουν να ονομάζουν Petit Gateau και μάλιστα συνηθίζουν να λένε La Bonheur est dans la plat (η ευτυχία βρίσκεται στο πιάτο)! Για το γλύκισμα σε σχήμα ημισφαίριου παρασκευάζουμε την βάση με biscuit joconde, εκπαιδευόμαστε στην εξαιρετική γέμιση της αυθεντικής Ισπανικής κρέμας καταλάνα, αρματισμένη σωταρισμένο μήλο. Το γλυκό ολοκληρώνει το βελούδινο glacage καραμέλας.
Εκπαιδευτής Chef: Γιάννης Κατσάρας Πόντοι ΜΜ :35
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.