ΑΛΜΥΡΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ
- Αφιέρωμα Οκτωβρίου
- Αρτοποιία
- Επίπεδο Basics
- new
- Πίτες
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Οι Θεσσαλονικείς την τυρόπιτα την αποκαλούν μπουγάτσα με τυρί. Το αποτέλεσμα ωστόσο είναι αρκετά διαφορετικό… Όλη η διαδικασία για το φύλλο γίνεται στο χέρι μέχρι να ψηθεί και να χαρίσει την υπέροχα τραγανή υφή του. Στην γέμιση της μπουγάτσας μπορούμε είτε να γεμίσουμε με τυρί, συνήθως κρέμα μυζήθρας, προσθέτοντας ζάχαρη σε έναν αρμονικό συνδυασμό ή να κάνουμε μία πλούσια κρέμα από σιμιγδάλι και φέτα. Το αποτέλεσμα είναι ονειρεμένο!
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ :20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.