CARRIBEAN BARBACOA
- Αφιέρωμα Μαΐου
- Very Popular
- Εθνική Κουζίνα
- Επίπεδο Basics
- Σε Επανάληψη
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Barbacoa έχει επικρατήσει να θεωρείται η μορφή μαγειρεμένου κρέατος με ρίζες από την Καραϊβική… Για την ιστορία έτσι λεγόταν η συσκευή που χρησιμοποιούσε η φυλή Τaino για να καπνίζει τις τροφές. Οι ισπανοί υιοθέτησαν τη λέξη barbacoa και την έφεραν στη χώρα τους, όπου με τον καιρό ξεκίνησε να χρησιμοποιείται ως όρος για τη μέθοδο ψησίματος, αλλά και το ίδιο το ψητό. Ετοιμάζουμε πίτες, κάνουμε τις απαραίτητες προετοιμασίες για τις γεμίσεις, για braise κρεάτων, όσπρια και σαλάτα και παρασκευάζουμε πικάντικη σάλτσα. Εξωτικό street snacking!!!
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ: 20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.