CheeseCake
- Αφιέρωμα Απριλίου
- Very Popular
- Επίπεδο Basics
- new
- Σε Επανάληψη
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ένα επιδόρπιο που όλοι αγαπάμε και που μπορεί να σταθεί στο τραπέζι μας σε κάθε περίσταση! Το 1872, ένας γαλακτοπαραγωγός της Νέας Υόρκης, στην προσπάθειά του να αναπαράγει ένα γαλλικό τυρί, ανακάλυψε τυχαία τη διαδικασία που δημιουργεί την κρέμα τυριού. Έτσι οι ζαχαροπλάστες τη χρησιμοποίησαν για να γαρνίρουν το cake τους και στη συνέχεια πρόσθεταν από πάνω φρούτα, σοκολάτα ή καραμέλα. Από το 1900, οι Νεοϋορκέζοι ήταν ερωτευμένοι με αυτό το επιδόρπιο. Σχεδόν κάθε εστιατόριο είχε τη δική του εκδοχή του cheesecake στο μενού τους. Εμείς σε αυτό το μάθημα μαθαίνουμε και δημιουργούμε μια τάρτα pate a foncer την οποία συνδιάζουμε περίτεχνα με mousse pate a bombe και Mascarpone και ολοκληρώνουμε το γλύκισμα μας με Χαβιάρι Φράουλας.
Εκπαιδευτής Chef: Καραφλός Νίκος Πόντοι ΜΜ :20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.