Fraisier
- Αφιέρωμα Μαρτίου
- Very Popular
- Επίπεδο Basics
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Από πολλούς η Γαλλία θα μπορούσε χαρακτηριστεί η Μέκκα της ζαχαροπλαστικής τέχνης. Εμείς σε αυτό το μάθημα με ανοιξιάτικο δημιουργούμε ένα πεντανόστιμο και δροσερό γλυκό! Αναφερόμαστε φυσικά στο ανοιξιάτικο γλυκό Frasier. Fraise στα γαλλικά είναι η φράουλα και το γλύκισμα του οφείλει το όνομα του καθώς είναι η αποθέωση της φράουλας. Αρωματικό και σωστά ψημένο στον ιδανικό χρόνο παντεσπάνι και βελούδινη κρέμα mousselin που συντροφεύει άρτια το γλύκισμα μας είναι τα βασικά συστατικά που χρειάζονται για να δημιουργήσουμε μια λαχταριστή απόλαυση. Πως θα ταξιδέψουμε το γλυκό μας? Μα φυσικά με την πάστα αμυγδάλου που θα χρησιμοποιήσουμε ώστε να γαρνίρουμε την δημιουργία μας.
Εκπαιδευτής Chef: Γιάννης Κατσάρας Πόντοι ΜΜ :20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.