Σύγκλινο - Απάκι
- Αφιέρωμα Ιανουαρίου
- Επίπεδο Basics
- new
- Παραδοσιακές Συνταγές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Το σημερινό μας τραπέζι έχει άρωμα Κρήτης. Το αγαπημένο ελληνικό νησί είναι παγκοσμίως γνωστό όχι μόνο για τους φιλόξενους ανθρώπους του, αλλά και για την γαστρονομία του. Εμείς σήμερα δημιουργούμε 2 υπέροχα πιάτα με τα 2 πιο διάσημα υλικά της Κρήτης: παραδοσιακά αυγά με σύγκλινο, χοιρινό κρέας που διατηρείται σε «γλίνα»- λίπος που προκύπτει από το μαγείρεμα του, και απάκι που θα μπορούσε να θεωρηθεί αλλαντικό από άπαχο χοιρινό κρέας μαριναρισμένο και ωριμασμένο μέσα σε ξύδι σε μία υπέροχη σαλάτα με γραβιέρα, σύκα, καρύδια και βαλσάμικο.
Εκπαιδευτής Chef: Μελιδώνης Παναγιώτης Πόντοι ΜΜ: 20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.