Κότσι
- Αφιέρωμα Ιανουαρίου
- Επίπεδο Basics
- new
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Το κότσι είναι συνυφασμένο με το χειμώνα, αλλά και με καλή παρέα. Στο μάθημα εκπαιδευόμαστε σε διάφορες τεχνικές για ένα κομμάτι κρέατος πολύ ιδιαίτερο και γευστικό. Μαγειρεύουμε χοιρινό κότσι, αρκετά τρυφερό και πολύ πλούσιο σε συνδετικό ιστό. Πώς όμως έναν σκληρό μυ θα το μετατρέψουμε στο πιο απολαυστικό κομμάτι? Σίγουρα θέλει όμως το χρόνο του... Μαζί με τον εκπαιδευτή μας φτιάχνουμε κότσι μελωμένο με μια ραφινάτη μαρινάδα που περιέχει μουστάρδα, μέλι, μπύρα και φρέσκα αρωματικά. Σερβίρουμε με λάχανο μπραιζέ και πατατούλες ψητές. Ένα μάθημα γεμάτο τεχνικές που δεν πρέπει να χάσετε! Έχετε τα κότσια?
Εκπαιδευτής Chef: Παναγιώτης Μελιδώνης Πόντοι ΜΜ: 20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.