Κόντρα Φιλέτο
- Αφιέρωμα Οκτωβρίου
- Very Popular
- new
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Το να μαγειρέψεις σωστά ένα φιλέτο είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο! Σε αυτό το μάθημα εκπαιδευόμαστε πώς να επιλέγουμε το φιλέτο αλλά και την άρτια τεχνική για να το μαγειρέψουμε ώστε να το αναδείξουμε γευστικά. Δημιουργούμε μια εξαιρετική με ταπεντάντ αντσούγιας σε ζωμό και γαρνίρουμε με πατάτες ντοφινουάζ σε sauce άγριων μανιταριών. Ένα μάθημα για τους μάστορες της γεύσης που αγαπούν την τέχνη της μαγειρικής. 5 τεχνικές ιδιαίτερα σημαντικές!
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος Πόντοι ΜΜ: 35
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.