Μοναδική Προσφορά Σεπτεμβρίου:Ολοκληρωμένος Κύκλος Μαγειρικής
- Κοπές
- Επίπεδο Mastering
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
ΟΛΗ Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΣΕ 12 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
*Με την εγγραφή σας στον Ολοκληρωμένο Κύκλο Μαγειρικής, σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν τις Εξετάσεις Πιστοποίησης του Οκτωβρίου για "Βοηθό Μάγειρα" αξίας 120€!
Γίνετε Chef σε μόλις 12 μαθήματα - Πιστοποιήστε τις γνώσείς σας και ωφεληθείτε άμεσα!!!
Ο Ολοκληρωμένος κύκλος μαγειρικής τέχνης σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διαπρέψετε στην κουζίνα. Τα μαθήματα μαγειρικής έχουν διάρκεια 3 ωρών και είναι hands on.
Στόχος μας να αποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στην μαγειρική τέχνη, στον τρόπο παρουσίασης και στην ορολογία.
Εκπαίδευση: 20% Θεωρητική + 80% Πρακτική
Ώρες Διεξαγωγής Σεμιναρίων: 18:00 – 21:00
Αριθμός Συμμετεχόντων: Μέχρι 8 άτομα
Εκπαιδευτής: Νίκος Μακρυμίχαλος
Δυνατότητα πιστοποίησης προγράμματος. Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.
Τα δίδακτρα προκαταβάλλονται τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν την έναρξη των μαθημάτων για την οριστικοποίηση της κράτησής σας.
Για τα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται επιμόρφωση, χρήση υλικότεχνικού εξοπλισμού (σκέυη και συσκευές) καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων ).
ΜΑΘΗΜΑ 1: Κοπές
Στάση σώματος, χρήση μαχαιριού & κοπές
ΜΑΘΗΜΑ 2: Ζωμοί
Λευκός ζωμός πουλερικών - Σκούρος ζωμός κρέατος - Σκούρος ζωμός οστράκων - Λευκός ζωμός ψαριού
ΜΑΘΗΜΑ 3: Σάλτσες
Ζεστές: ντεμί γκλας, βελουτέ, μπεσαμέλ, μπίσκ
Κρύες: μαγιονέζα, βινεγκρέτ
Βουτύρου: ολλαντέζ
ΜΑΘΗΜΑ 4: Σούπες
Απέραστες (κρέατος), Περασμένες (ψαριού), Κρέμες (λαχανικών), Βελουτέ (πατάτας ή πράσου), Εθνικές (φακές), Πουρές (πουλερικών)
ΜΑΘΗΜΑ 5: Λαχανικά
Βραστά - Ατμού, Ψητά - Σοτέ, Γλασέ - Ετουβέ, Τηγανιτά σε χυλό
ΜΑΘΗΜΑ 6: Πατάτες
Βραστές - Πουρέ, Ψητές φούρνου, Σοτέ (ωμές ή ψημένες), Γκραντινέ
ΜΑΘΗΜΑ 7: Αυγά
Αυγά σε φόρμα, Sur le plat, Mπρουγιέ, Ποσέ, Ομελέτες
ΜΑΘΗΜΑ 8: Ρύζι- Νιόκι
Κρεόλ, Πιλάφι, Ριζότο
ΜΑΘΗΜΑ 9: Ζύμες
Ψωμιού, Για φρέσκα ζυμαρικά, Για τάρτες, Χυλός τηγανίσματος
ΜΑΘΗΜΑ 10: Κοτόπουλο
(εξασκείστε στο φιλετάρισμα)
Ψητά, Ποελέ, Πανέ
ΜΑΘΗΜΑ 11: Βασικές αρχές μαγειρικής για μοσχαράκι, χοιρινό, αρνί
Σχάρας, Σωτέ, Ραγγού, Ψητά
ΜΑΘΗΜΑ 12: Ψάρι για όλους
Ποσέ, Ποελέ, Ψητά, Τηγανιτά
Ημερομηνίες Διεξαγωγής:
Τρίτη & Τετάρτη & Πέμπτη 06.09, 07.09, 08.09, 13.09, 14.09, 15.09, Δευτέρα 19.09, Τετάρτη 21.09, Τρίτη 27.09, Τετάρτη 28.09, Πέμπτη 29.09, Τρίτη 04.10 | 18:00-21:00
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.