Terrine
- Αφιέρωμα Ιουνίου
- Very Popular
- Επίπεδο Advanced
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Άλλο ένα γαστρονομικό μας ταξίδι στo Παρίσι. O Chef δείχνει μια από τις αγαπημένες του συνταγές από την Πόλη του Φωτός. Με τον όρο Terrine αναφερόμαστε σε μια φινετσάτη Γαλλική τεχνική. Σερβίρονται κυρίως κρύα ή σε θερμοκρασία δωματίου. Τα υλικά μας τοποθετούνται σε στρώσεις δημιουργώντας γευστικές και χρωματικές αντιθέσεις. Δημιουργούμε 3 διαφορετικές τερίνες : μια με μελιτζάνα, μια με τομάτα κονφί και ανθότυρο καθώς και μια με φρέσκο μπαρμπούνι και βασιλικό.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ :35
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.