Ασιάτικα Samosas
- Αφιέρωμα Μαΐου
- Very Popular
- Επίπεδο Basics
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Τηγανητό αρτοσκεύασμα με αλμυρή γέμιση, τα Samosas προέρχονται από τη Μέση Ανατολή όπου και τα αποκαλούσαν Sambosa. Αργότερα εισήχθησαν στη Νότια Ασία, όπου οι Ινδοί με διάφορες παραλλαγές στην τεχνική μαγειρέματος ανέδειξαν τα γνωστά πλέον Samosa. Στο μάθημα αυτό ετοιμάζουμε την ιδιαίτερη ζύμη και γεμίζουμε με κρέας και με λαχανικά αντίστοιχα. Παρασκευάζουμε και συνοδεύουμε με 2 εθνικές σάλτσες, μία για κάθε γέμιση για εντονότερη γεύση και απόλαυση.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ:20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.