Μικρός Κύκλος Μαγειρικής
- Κοπές
- Επίπεδο Basics
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΝΟΣ CHEF ΣΕ 5 ΜΑΘΗΜΑΤΑ!!!
Στόχος να αποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στην μαγειρική τέχνη, στον τρόπο παρουσίασης και στην ορολογία.
Εκπαίδευση: Θεωρητική + Πρακτική
Ώρες Διεξαγωγής Σεμιναρίων: 11:00 – 14:00
Αριθμός Συμμετεχόντων: Μέχρι 10 άτομα
Εκπαιδευτής: Νίκος Μακρυμίχαλος
Δυνατότητα πιστοποίησης προγράμματος. Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.
Για τα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται επιμόρφωση, σεμιναριακό υλικό, ποδιά μαγειρικής, υλικά εργασίας και γεύμα.
ΜΑΘΗΜΑ 1: Κοπές
Στάση σώματος, χρήση μαχαιριού & κοπές
ΜΑΘΗΜΑ 2: Σάλτσες
Ζεστές: ντεμί γκλας, βελουτέ, μπεσαμέλ, μπίσκ
Κρύες: μαγιονέζα, βινεγκρέτ
Βουτύρου: ολλαντέζ
ΜΑΘΗΜΑ 3: Ρύζι, Ριζότο
Κρεόλ, Πιλάφι, Ριζότο
ΜΑΘΗΜΑ 4: Ζύμες
Ψωμιού, Για φρέσκα ζυμαρικά, Για τάρτες, Χυλός τηγανίσματος
ΜΑΘΗΜΑ 5: Βασικές αρχές μαγειρικής για μοσχαράκι, χοιρινό
Σωτέ, Ραγγού, Ψητά
Τετάρτη 11:00-14:00 | 04.05, 11.05, 18.05, 25.05, 01.06
-Μόνο με προπληρωμή-
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.