Γλυκά Εστιατορίου
- Αφιέρωμα Ιανουαρίου
- Επίπεδο Advanced
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Προσοχή! Το μάθημα έιναι διπλό και διεξάγεται σε 2 υποχρεωτικά μέρη: Τε 25/01 και Πεμ 26/01 18:00-21:00
Σε αυτό το άκρως τεχνικό μάθημα μαθαίνουμε τα πάντα για την κάρτα εστιατορίου, πως συντάσσεται? πως προσφέρεται? Μαθαίνουμε να τη συντάσσουμε, ετοιμάζοντας 4 κλασσικά γλυκά café - εστιατορίου, και εκπαιδευόμαστε στις τεχνικές ψησίματος τους, αλλά και στο πως τα προσφέρουμε. Φτιάχνουμε κλασσική εστιατορική crème brulee με απαλή υφή κρέμας και γαρνίρουμε με macaron και τραγανή σοκολάτα, παρασκευάζουμε δημιουργικό tiramisu με σοκολατένια καρδιά, αφράτο soufflé σοκολάτας με sauce και pallet σοκολάτας γάλακτος με παγωτό μπανάνα. Εξασκούμαστε σε λεπτεπίλεπτες τεχνικές ανώτερου επιπέδου σε ένα διπλό μάθημα, ιδανικό για επαγγελματίες και όχι μόνο.
Εκπαιδευτής Chef: Κατσάρας Γιάννης Πόντοι ΜΜ :35
Προσοχή! Το μάθημα έιναι διπλό και διεξάγεται σε 2 υποχρεωτικά μέρη: Τε 25/01 και Πεμ 26/01 18:00-21:00
*Τιμή πακέτου 2 μαθημάτων
*Με την εγγραφή σας στο μάθημα, εγγράφεστε ταυτόχρονα και στις 2 ημερομηνίες
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.