Astor Center New York

Astor Center New York

Ακριβώς πάνω από το Astor Wines & Spirits, το Astor Center New York έχει αναπτύξει τρεις μοναδικούς χώρους που στο σύνολό τους αποτελούν ιδιαίτερη και καινοτόμο επιλογή.

Αποτελούν ένα περιβάλλον συμβατό με εντελώς προοδευτικό τρόπο σκέψης και με απώτερο σκοπό την ύπαρξη ενός τόπου που θα διευκόλυνε οποιεσδήποτε επαφές μεταξύ των οινοποιών και των οπαδών του κρασιού, μεταξύ των βραβευμένων με αστέρια Michelin σεφ και ειδημόνων μαγείρων του Μανχάταν, μεταξύ θρυλικών συγγραφέων βιβλίων μαγειρικής και ιδιαιτέρως αιχμηρών bloggers εστιατορίων, μεταξύ πολιτικών και χοιροτρόφων.

Το Astor Center αποτελεί ουσιαστικά ένα concept - μια νέα προσέγγιση της εκπαίδευσης, ένα νέο τρόπο ανταλλαγής ιδεών, ένα νέο φόρουμ για οποιαδήποτε συζήτηση σχετική με το τραπέζι.

The Study

Ο απόλυτος τόπος συναντήσεων για παρουσιάσεις εδεσμάτων και οίνων και λοιπά εκπαιδευτικά δρώμενα. Η υπερσύγχρονη κουζίνα επιδείξεων Viking Professional πλαισιώνεται από 36 θέσεις για τους συμμετέχοντες καθεμιά από τις οποίες παρέχει έναν επίπεδο νεροχύτη και lightbox.

Πάνω από την περιοχή επίδειξης υπάρχουν δύο κάμερες προσαρτημένες σε οθόνες πλάσμα 50 ιντσών, προσφέροντας άριστες οπτικοακουστικές συνθήκες, ιδανικές για τις λεπτομερείς τεχνικές μαγειρέματος.

Και, δεδομένου ότι ο οπτικοακουστικός εξοπλισμός μας είναι σε λειτουργία, οποιαδήποτε επίδειξη που πραγματοποιείται στο Study μπορεί να βιντεοσκοπηθεί χωρίς να χρειάζεται τηλεοπτικό συνεργείο.

Με βάση το σχέδιο του Rudd Center στο Ινστιτούτο Μαγειρικής America's Greystone στην κοιλάδα της Napa, το Study του Astor Center είναι ένα πραγματικά το ιδανικό περιβάλλον για αισθητήριες ανακαλύψεις και εμπειρίες.

Είτε ως χώρος γευστικών δοκιμών των πιο εκλεκτών Burgundies είτε φιλοξενεί τα μεγαλύτερα ταλέντα του γαστρονομικού χώρου, το Astor Center συνδυάζει την οπτική με τη (πρακτική) χρησιμότητα και τον επαγγελματισμό.

Η κουζίνα

Η ψυχαγωγία και η εκπαίδευση συγκλίνουν στην υπερσύγχρονη, ευρύχωρη κουζίνα. Με τη συνδρομή του Culinary Institute of America και του διεθνώς αναγνωρισμένου Pascoe-Jacobs, η πολυχρηστική αυτή κουζίνα λειτουργεί ως ένα χρηστικό περιβάλλον διδασκαλίας, ως χώρος μαγειρικών επιδείξεων και ως παραγωγική κουζίνα για επαγγελματίες σεφ που αναλαμβάνουν να μαγειρέψουν για διάφορα events στο Astor.

Ο κορυφαίος εξοπλισμός με την υπογραφή των μεγαλύτερων βιομηχανιών του είδους (Jade, Blodgett, Viking, Vita-Mix, Hobart, Le Creuset, Swissmar, Peugeot) γραμμών ικανοποιεί μαγειρικές ανάγκες κάθε επιπέδου.

Σε περισσότερα από 100 τετραγωνικά μέτρα, η κουζίνα φιλοξενεί μέχρι 16 σπουδαστές για τις πρακτική μαγειρικής ή μέχρι 36 για επιδείξεις. Δύο κάμερες και δύο επίπεδα μόνιτορ 50’ παρέχουν τη δυνατότητα για καταγραφή της ροής ή ακόμα και ζωντανή αναμετάδοση στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις του Astor Center ή οπουδήποτε αλλού χρειαστεί.

Η Gallery

Μια άλλη αίθουσα 160 τ.μ. που προσφέρεται ως πολυχώρος και μπορεί να φιλοξενήσει ιδανικά ποικίλα events – από winemaker dinners μέχρι σεμινάρια για το μέλλον της γαστρονομίας, διεθνή food&wine festivals και πλουσιοπάροχα κοκτέιλ πάρτι.

Το περιβάλλον είναι κατάλληλο για εκπαιδευτικές δραστηριότητες καθώς και ψυχαγωγία και σ’ αυτό συντελεί και ο εσωτερικός σχεδιασμός της αίθουσας.

Θολωτά ταβάνια, εκτεθειμένα τούβλα, στήλες χυτοσίδηρου, λεπτομέρειες πιστές στην αρχική μορφή του κτιρίου συνδυάζονται με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα: οπτικοακουστικό υλικό (γιγαντοοθόνες, κάμερες, μεγάφωνα, κλπ) και δημιουργούν ένα συνονθύλευμα ιστορίας, παράδοσης και πρωτοπορίας που μας συνεπαίρνει όλους.