Transparances en Duo

Transparances en Duo

Το ‘Transparances en Duo’ είναι μία πρόσκληση στην αυθεντική μαγειρική, τη ραφιναρισμένη κουζίνα και την μεγάλη εμπειρία των αδελφών Purcell. 

Εμπνευσμένοι από πρώτες ύλες της Προβηγκίας με γεύσεις καθαρά παραδοσιακές και με την δημιουργικότητά τους, το βιβλίο αποτελεί την ιδανική πρόταση για συνταγές που προσφέρονται pres ή après dinner.

Risotto με ανθούς κολοκυθιού αρωματισμένο με σαφραν και λαρδί grille, sashimi καραβίδας σε μικρούς κύβους με framboise και ελαιόλαδο μπαχαρικών, fraicheur τομάτας και καλαμάρι a la romaine με χούμους και σουσάμι, μινεστρόνε εξωτικών φρούτων και γρανίτα εσπεριδοειδών, πανακότα βανίλιας με μινεστρόνε ανανά σε γάλα καρύδας, , είναι μερικές από τις ιδιαίτερα απολαυστικές και δημιουργικές συνταγές του βιβλίου. Κάθε μία συνοδεύεται από την αντίστοιχη πρόταση κρασιού σερβιρισμένο σε δεδομένη θερμοκρασία.

Jacques & Laurent Pourcel

Αδέρφια δίδυμα και στην ζωή, όπου η γνώση του Jacques συνδυάζεται με την δημιουργικότητα και το επιχειρηματικό ταλέντο του Laurent, chefs de cuisine σε όλη τους την ζωή, δεν βγήκαν ποτέ από την κουζίνα για να εισπράξουν την μεγάλη τους επιτυχία, λάτρεις του οίνου και των μεσογειακών γεύσεων.

Το Le Jardin des Sens στο Montpellier αποτελεί ένα από τα καλύτερα εστιατόρια παγκοσμίως με τρία αστέρια Michelin από το 1998. Η βιβλιογραφία τους είναι αρκετά σημαντική και η συνεισφορά τους στην παγκόσμια επαγγελματική μαγειρική έχει καταγραφεί στα περισσότερα εκπαιδευτικά βιβλία.