Επιλέγοντας το κατάλληλο σερβίτσιο - Υψηλή αισθητική & λειτουργικότητα

Επιλέγοντας το κατάλληλο σερβίτσιο - Υψηλή αισθητική & λειτουργικότητα

Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται με βάση το μέταλλο και σε συνδυασμό με δέρμα και ξύλο. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και ιδιαίτερο, κατασκευασμένο στο  χέρι για να μπορεί να επιτευχθεί το λαμπερό, ανθρωπόμορφο φινίρισμά του.

Η νοτιοαφρικανή σχεδιάστρια από την αρχή της προσπάθειάς της εντυπωσίασε το παγκόσμιο με την ευρηματική δημιουργικότητά και το ανθρωποκεντρικό ενδιαφέρον της.

Εμπνευσμένη από την Αφρική, η CarrollBoyes, δημιουργεί τα δικά της γλυπτά σε μια πρωτότυπη σειρά από χρηστικά είδη σερβιρίσματος και αντικείμενα με βάση το μέταλλο και σε συνδυασμό με δέρμα και ξύλο.

Αισθησιακές μορφές γλυπτικής, όπου κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και ιδιαίτερο, κατασκευασμένο στο  χέρι για να μπορεί να επιτευχθεί το λαμπερό, ανθρωπόμορφο φινίρισμά του. Πελάτες της μεγάλοι καλλιτέχνες και πολιτικοί, ανάμεσά τους ο Νέλσον Μαντέλα, oSir Ελτον Τζον, η Μπετυ Μίντλερ, ο Στινγκ και η Σοφία Λώρεν εκτίμησαν το χάρισμά της.

Η νοτιοαφρικανή σχεδιάστρια από την αρχή της προσπάθειάς της εντυπωσίασε το παγκόσμιο με την ευρηματική δημιουργικότητά και το ανθρωποκεντρικό ενδιαφέρον της.

Εμπνευσμένη από την Αφρική, η Carroll Boyes, δημιουργεί τα δικά της γλυπτά σε μια πρωτότυπη σειρά από χρηστικά είδη σερβιρίσματος και αντικείμενα με βάση το μέταλλο και σε συνδυασμό με δέρμα και ξύλο.

Αισθησιακές μορφές γλυπτικής, όπου κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και ιδιαίτερο, κατασκευασμένο στο  χέρι για να μπορεί να επιτευχθεί το λαμπερό, ανθρωπόμορφο φινίρισμά του.

Mε πτυχίο στις Καλές Τέχνες και major στη Γλυπτική δίδαξε σχεδόν 11 χρόνια την τέχνη της στο Κέιπ Τάουν.  Παραιτήθηκε το 1989 για να συνεχίσει το δια βίου πάθος της, ως καλλιτέχνης και σχεδιαστής σε artistic, χρηστικά αντικείμενα, όπως μπολ σαλάτας, μαχαιροπίρουνα, πιάτα, γενικότερα σκεύη κουζίνας και ιδιαίτερα αντικείμενα για το σπίτι.

Ξεκίνησε δημιουργώντας verdigris (πράσινα πατιναρισμένα) κεριά που δρομολογήσανε μια ολόκληρη τάση στην αγορά, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στα ασημένια κοσμήματα.

Το 1991 η  Carrol συνδύασε το καλλιτεχνικό της πνεύμα και ταλέντο στη γλυπτική με την εμπειρία του κοσμήματος για να δημιουργήσει τις διακριτικές και μοναδικές λαβές από κασσίτερο στα μαχαιροπίρουνα, η οποία ήταν και η αρχή της σημερινής σειράς της.

Σήμερα την βρίσκουμε σε πάνω από 40 χώρες με πελάτες της διάσημους καλλιτέχνες και πολιτικούς, ανάμεσά τους ο Νέλσον Μαντέλα, oSir Ελτον Τζον, η Μπετυ Μίντλερ, ο Στινγκ και η Σοφία Λώρεν εκτίμησαν το χάρισμά της.