Η επαναλειτουργία του εστιατορίου - Οδηγός

Το δύσκολο και ξαφνικό κλείσιμο μίας μονάδας εστίασης είναι ευεπίφορο σε προβλήματα, ζημιές και βλάβες. Απαιτούνται συγκεκριμένες, μεθοδευμένες και έγκαιρες ενέργειες πολύ νωρίτερα της επαναλειτουργίας για να φέρουμε την μονάδα μας σε κατάσταση λειτουργίας. Ορισμένα εστιατόρια αξιοποίησαν τα πρώιμα "μαθήματα" από το προηγούμενο lockdown κατά την διάρκεια του covid-19, όχι μόνο υιοθετώντας νέες πρακτικές, αλλά βελτιστοποιώντας ήδη υπάρχουσες που φάνηκαν να λειτουργούν. Άλλοι επανεξατάζουν το σχέδιο λειτουργίας τους, μιλώντας με το προσωπικό τους και κάνοντας αλλαγές στην στρατηγική τους. 

Κάθε εστιατόριο είναι διαφορετικό και απαιτεί διαφορετικό σχέδιο δράσης για τους επόμενους μήνες. Η υγειονομική κρίση του covid19 δεν έχει τελειώσει ακόμα, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε σενάριο που απαιτεί μία διαφοροποιημένη φυσική ή μη φυσική επαφή με τον πελάτη. 

Δημιουργήσαμε τον οδηγό με διαδικασίες επαναλειτουργίας ενός εστιατορίου για να προσφέρουμε πληροφορίες, με δυνατότητες άμεσης και έμμεσης δράσης, έμπνευση και κίνητρο, καλύπτοντας θέματα που αφορούν την προετοιμασία του χώρου, την συντήρηση του εξοπλισμού, την διαχείριση του προσωπικού, την επικοινωνία με πελάτες σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και πολλά άλλα. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ

Οδηγός Επαναλειτουργίας Εστίασης