Τιμητική  Βράβευση για τον χορηγό μας Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης

Τιμητική  Βράβευση για τον χορηγό μας Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης

Τιμητική Βράβευση για τον χορηγό μας Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης ! «Εξαιρετικός Προμηθευτής Ελληνικών Αγροτικών Προϊόντων» - Μοναδική Βράβευση στα πλαίσια του θεσμού Super Market Awards 2019!

Αισθανόμαστε μοναδική χαρά που η ποιότητα κερδίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Το όραμα και η φιλοσοφία της εταιρείας συνταιριάζουν με όλα όσα πρεσβεύουν τα Μαθήματα Μαγειρικής και μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους μία τέτοια βράβευση!

Με σεβασμό στον άνθρωπο, με αφοσίωση στην ορθή πρακτική διαβίωσης των ζώων και στη διατήρηση του φυσικού τοπίου, προσηλωμένοι στις αξίες της επιχείρησης και  αρμονικά  δεμένοι με τις παραδοσιακές αρχές εκτροφής και την σύγχρονη τεχνολογία παραγωγής τροφίμων, τα Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης προμηθεύουν με αυγά, πουλερικά, αλλαντικά και κρεατοσκευάσματα υψηλής ποιότητας και γεύσης!

Πρόκειται για μία κατηγορία βραβείων που απονέμονται σύμφωνα με τις προτάσεις σημαντικών αλυσίδων σούπερ μάρκετ και που αναγνωρίζουν με αυτό τον τρόπο την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, την άριστη συνεργασία με τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις και την αξία της υποστήριξης της τοπικής παραγωγής και των τοπικών κοινωνιών. 

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί σημαντική αναγνώριση, αφού προέκυψε μετά από πρόταση της αλυσίδας supermarket AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, αλυσίδας γνωστής για το υψηλό επίπεδο ποιότητας της και τα αυστηρά κριτήρια επιλογής κάθε προϊόντος/εταιρίας που προτείνει στους καταναλωτές της.

Τα Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης, πιστά στο όραμά της για παραγωγή προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και επενδύοντας συνεχώς στην ποιότητα, ωθείται τώρα, ακόμα περισσότερο, στο να συνεχίσει πιο δυναμικά το έργο της. Να δημιουργεί πάντα προϊόντα υψηλής ποιότητας και ανώτερης γεύσης, με σεβασμό στη φύση και στον άνθρωπο. 

Πολλά Συγχαρητήρια από τα Μαθήματα Μαγειρικής!