Εγκυρο πρόγραμμα υποτροφιών της 50 Best BBVA υποτροφιών από τα The World’s 50 Best Restaurants!

Εγκυρο πρόγραμμα υποτροφιών της 50 Best BBVA υποτροφιών από τα The World’s 50 Best Restaurants!

Φιλόδοξοι σεφ από όλο τον κόσμο μπορούν να συμμετάσχουν σε ένα έγκυρο πρόγραμμα υποτροφιών της 50 Best BBVA υποτροφιών από τα The World’s 50 Best Restaurants και το Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA).

Οι συμμετοχές είναι πλέον ανοικτές για την πρωτοβουλία, η οποία τρέχει δεύτερη χρονιά.

Το ετήσιο πρόγραμμα υποτροφιών εντοπίζει ταλαντούχους σεφ και επιδιώκει να αναπτύξει τις δυνατότητές τους με τη βοήθεια της πρακτικής εξάσκησης ή «stages» στις κουζίνες ορισμένων από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου.

Για την υποτροφία του 2019, ο συμμετέχοντας θα κληθεί να εργαστεί:

Odette, Σιγκαπούρη, με επικεφαλής τον σεφ Julien Royer
Core από την Clare Smyth, Λονδίνο, υπό την ηγεσία του Chef Clare Smyth
Quintonil, Μεξικό, με επικεφαλής τον σεφ Jorge Vallejo

Οι πρακτικές θα πραγματοποιηθούν από τον Ιούνιο έως το Νοέμβριο του 2019. Ο επιτυχημένος συμμετέχων θα μεταβεί στη Σιγκαπούρη για να παραστεί στην τελετή απονομής των 50 καλύτερων εστιατορίων 2019, όπου θα έχει την τιμή να εμφανιστεί στη σκηνή μπροστά από τους κορυφαίους του κόσμου σεφ και μέσα ενημέρωσης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν υποψήφιοι μάγειρες με λιγότερο από τρία χρόνια εμπειρίας σε μια επαγγελματική κουζίνα, καθώς και φιλόδοξοι μαθητές μαγειρικής, οι οποίοι καλούνται να κάνουν την αίτηση online. Η υποτροφία είναι ανοιχτή σε μάγειρες ηλικίας 18 ετών και άνω από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Η τριμερής διαδικασία αξιολόγησης θα επιβλέπεται από την ομάδα 50 Best με συνεισφορά από τους αρχιμάγειρες Julien Royer, Clare Smyth και Jorge Vallejo, καθώς και εκπροσώπους της BBVA. Οι πλήρεις λεπτομέρειες των όρων και προϋποθέσεων εισόδου περιγράφονται στην ιστοσελίδα υποβολής υποτροφιών.

Σε μια νέα εξέλιξη για το 2019, τα 50 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου θα προσφέρουν στους δυο επιλαχόντες την ευκαιρία να κάνουν πρακτική σε ένα εστιατόριο στην περιοχή τους.

Βρείτε εδώ την online αίτηση: https://wrbookings.50bestscholarship.com/