Τα πάντα για τα ηλεκτρικά bbq οικιακής χρήσης

Τα πάντα για τα ηλεκτρικά bbq οικιακής χρήσης

Χρησιμοποιούν την μέθοδο άμεσου ψησίματος λόγω της κατασκευής τους, ενώ λειτουργούν χωρίς οσμές και καπνό. Tα λίπη στάζουν στο ειδικό δοχείο με την προσθήκη νερού χωρίς αναθυμιάσεις.

Όλα τα μέρη είναι αποσπώμενα, άρα και διευκολύνουν στο εύκολο καθάρισμα τους. Το περίβλημα είναι φτιαγμένο από ειδικό πλαστικό που τα καθιστά ανθεκτικά σε υψηλές θερμοκρασίες.

Έτσι, το κάλυμμα παραμένει κρύο, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος υπερθερμανσής ή καψίματος από εσάς ή από μικρότερα παιδιά. Τέλος, τα ηλεκτρικά bbq είναι μικρά και αποθηκεύονται εύκολα, δίνοντας την ευκαιρία για συχνά ψησίματα. 

Τα bbq οικιακής χρήσης ενδείκνυνται για γρήγορα ψησίματα άμεσης θερμοκρασίας με μικρά κομμάτια κρέατος, όπως μπριζόλες, πανσέτες, σουβλάκια, μπιφτέκια ή κεμπάπ, μπουτάκια ή φτερούγες κοτόπουλου, χοιρινά ή αρνίσια παιδάκια.


Για να ψήσετε, πρέπει πρώτα να προθερμάνετε την συσκευή καλά. Σε αρκετές συσκευές προσθέτετε ένα ποτήρι νερού στη βάση του για να διαλύονται τα λίπη και να ενυδατώνονται τα κρεατικά.

Προσθέστε ½ ποτήρι μπύρα για μάξιμουμ γεύση. Όσο πιο δυνατή η θερμοκρασία που έχει αναπτύξει τόσο πιο καλά θα ψηθούν οι τροφές σας. Μία καλή λύση είναι να την λαδώσετε ελαφρά, για να αποτρέψετε το κόλλημα του κρέατος στις σχάρες.