Dinner on the Road

Dinner on the Road

Dinner on the Road

Αν και για όλους τους υψοφοβικούς και τους ακροφοβικούς το Dinner in the Sky είναι μάλλον ένας εφιάλτης, οι περιπετειώδεις και πιο εθισμένοι στην αδρεναλίνη λάτρεψαν αυτά τα καινοτομικά, γαστρονομικά δείπνα 50 μέτρα ύψους πάνω από το έδαφος!

dinner in the sky 20

Ωστόσο οι δημιουργοί του Dinner in the Sky αρέσκονται στο να ανακαλύπτουν νέες ιδέες και πρωτότυπα concept! Έτσι, η νέα τους ιδέα μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους, μιας και ταιριάζει σε μεγαλύτερη μερίδα κόσμου... έτοιμη να απολαύσει ένα ολοκληρωμένο, απόλυτα gourmet, πολύ ταξιδιωτικό και εφευρετικό δείπνο... Ταξιδεύοντας στις πιο γραφικές διαδρομές, ξεκούραστα και δροσερά, το δείπνο θα χαρίσει τις πιο γευστικές, πριβέ στιγμές σε 4 ρόδες.

dotr-fp4Ποιος δεν θα λάτρευε το νέο τους φουτουριστικό όχημα, εξοπλισμένο με επαγγελματική κουζίνα και ιδιαίτερο σύστημα σερβιρίσματος, απόλυτα χαλαρωτικές πολυθρόνες, φιμέ τζάμια με διαπεραστικότητα του φωτός, αλλά χωρίς τα αδιάκριτα βλέματα να κατασκοπεύουν το πριβέ γεύμα!

dotr3 1

Για ακόμη μία φορά οι Βέλγοι Stefan Kerkhofs και David Ghysels μας εκπλήσσουν με το νέο dinner on the road, το πιο σύγχρονο τετρακίνητο εστιατόριο στον κόσμο με διάσημους Chef να μαγειρεύουν μόνο για εσάς σε ένα μοναδικό Chef's Table. Το νέο concept αναμένεται να κυκλοφορήσει στους δρόμους του Βελγίου από τον Σεπτέμβρη του 2015. 16 θέσεις απόλυτα πριβε με προκρατήσεις τουλάχιστον 6μήνου, κάθε διαδρομή φαντάζει για ένα μοναδικό παραμύθι στους απανταχού γευσιγνώστες.

dotr4 2

Το νέο αυτοκινούμενο είναι οικολογικό 25% μειωμένη χρήση καυσίμων, ενώ αναμένεται έως το 2020 να διαμορφωθεί σε καθαρά ηλεκτροκινούμενο όχημα! Οι δημιουργοί είναι ήδη σε συμφωνίες με τους πρώτους επενδυτές σε Ιταλία και Σαουδική Αραβία. Η Ελλάδα μάλλον θα χρειαστεί να περιμένει λιγάκι ακόμα.

dotr5 1

 Για προκρατήσεις και εκδήλωση ενδιαφέροντος, επισκεφθείτε το site www.dinnerontheroad.be