ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ BBQ PARTY

ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ BBQ PARTY

Οργανώστε το δικό σας τέλειο bbq πάρτυ, ακολουθώντας τις εύκολες και απλές οδηγίες μας! 

Ξεκινήστε με μία λίστα με τις λεπτομέρειες που θα χρειαστούν για να οργανώσετε το τέλειο bbq party.

  1. Φροντίστε από πριν για την καθαριότητα του χώρου και της συσκευής bbq.
  2. Το φαγητό πρώτα από όλα πρέπει να είναι ασφαλές και υγιεινό και να κάνει όλους να αισθάνονται σαν το σπίτι τους!
  3. Εάν ψήνετε με συσκευή υγραερίου, μία φιάλη επιπλέον θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη ανά πάσα στιγμή. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να μείνετε από καύσιμα κατά την διάρκεια του πάρτυ, αφήνοντας όλους με την λαχτάρα των ψητών κρεάτων. Το ίδιο ισχύει και για τα κάρβουνα. Λίγες προμήθειες παραπάνω θα εξυπηρετήσουν στην πιο δύσκολη στιγμή.
  4. Επενδύστε στα απαραίτητα εργαλεία. Καλύτερα να παρουσιαστείτε ως γνώστης και μερακλής του καλού ψησίματος, παρά να φανείτε ότι δεν κατέχετε την απαραίτητη τεχνογνωσία και να φέρετε σε δύσκολη θέση τους καλεσμένους σας.
  5. Αν θα ακολουθήσετε μενού με διαφορετικές συνταγές, προετοιμαστείτε τουλάχιστον μία μέρα πριν. Τεστάρετε τις καινούριες συνταγές και δοκιμάστε τις νέες γεύσεις σε μπαχανικά και καρυκεύματα που θα προσθέσετε.
  6. Φροντίστε να έχετε ποικιλία γεύσεων σε κρέατα και γαρνιτούρες για να μην είναι βαρετό το τραπέζι σας.
  7. Ενημερωθείτε για τις γευστικές ιδιαιτερότητες, αλλεργίες, προβλήματα υγείας, ακόμα και θρησκευτικές απαγορεύσεις των καλεσμένων σας. Μην ξεχνάτε πως το πάρτυ είναι τόσο γι’ αυτούς όσο και για εσάς!
  8. Εάν σας αγχώνει πως θα καταφέρετε να έχετε τόσα κρέατα ψημένα στην ώρα τους, μπορείτε να βάλετε τους καλεσμένους σας να ψήνουν μαζί σας σε μικρά, εξατομικευμένα μαθήματα τεχνογνωσίας ψησίματος! Έτσι, θα διασκεδάσετε όλοι σας, μαθαίνοντας Τα Πάντα για το BBQ.
  9. Εάν σας απασχολεί το επιδόρπιο, μία τέλεια λύση είναι η ψημένη crème brulee και τα ψητά τυριά, όπως το brie με μαρμελάδες, ψητά ή φρέσκα φρούτα και κράκερς.
  10. Τέλος, ένα τέλειο πάρτυ θέλει καλή διάθεση! Μερικές παγωμένες μπύρες και πολύ φιλική ατμόσφαιρα θα σας χαρίσουν μία όμορφη μέρα.