Coctail Party all Night

Coctail Party all Night

Σερβίρεται Ποτά όπως Asti Martini για apéritif, σαμπάνια για την αλλαγή του χρόνου, κόκκινο-λευκό κρασί, άλλα αλκοολούχα όπως vodka, gin, whisky, martini, ρούμι, campari, port, cognac), κρασί, αναψυκτικά (+σόδα), φυσικούς χυμούς, εμφιαλωμένο νερό.

Δημιουργήστε σε όλο το σπίτι μικρούς χώρους με ξηρούς καρπούς και crudités με dip για το ποτό.

Χριστούγεννα χωρίς ψητό δεν γίνεται, γι’ αυτό είτε ψήσετε εσείς την γαλοπούλα, είτε την παραγγείλετε σε catering, πρέπει να διαθέσετε ένα ξεχωριστό χώρο όπου οι καλεσμένοι σας θα μπορούν να σερβιριστούν άνετα. Υπολογίστε πως χρειάζεστε μία γαλοπούλα 7-7,5 κιλά για 12 άτομα.

Τα κρύα εδέσματα θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση της χρήσης πιάτου. Σε δίσκους μπορείτε έντεχνα να σερβίρετε mini brioche με κατσικίσιο τυρί και αχλάδι, σου γεμιστά με Roquefort και καρύδι, focaccia με mozzarella Buffala, λιαστή τομάτα και φύλλα βασιλικού, canapés με μαρμελάδα φρούτων και prosciutto, φωλίτσες σφολιάτας με αβοκάντο και γαρίδες.

Περαστά: Όσο εξελίσσεται η νύχτα, καλό είναι να βγάλετε περαστά και κάποια ζεστά finger food, όπως γαρίδες πανέ με παρμεζάνα, κροκέτες πατάτες με whisky και αμύγδαλα, μίνι μπιφτεκάκια με σως Gorgonzola, τηγανιτά πουγκάκια με κρέμα τυριού και καβουρόψιχα
Και για το επιδόρπιο, επιλέξτε Σου γεμιστά με πραλίνα σοκολάτα, ταρτάκια φρούτων, σφηνάκια με αχλάδι ποσέ και σως bitter σοκολάτας, fondue σοκολάτας με φρέσκα φρούτα και μίνι φοντάν σοκολάτας με άγριες φράουλες