Μαθήματα Μαγειρικής με γεύση από Madame Ginger!

Μαθήματα Μαγειρικής με γεύση από Madame Ginger!

Φωτογραφία: Αλέξανδρος Ιωαννίδης

Μια νέα συνεργασία έρχεται για να ταράξει τα νερά της γαστρονομίας! Ο χώρος μας, το Cookery Club “Μαθήματα Μαγειρικής”, θα φιλοξενεί από σήμερα την Chef & Food blogger Madame Ginger και μαζί θα ξεκινήσουμε ένα μαγειρικό ταξίδι στο οποίο θα σας παρασύρουμε μαζί μας.

Είναι αλήθεια πως αγαπάμε πολύ τους food bloggers, γιατί θεωρούμε πως κρύβουν μέσα τους την ψυχή του μαγειρικού επαγγέλματος με το έντονο ταμπεραμέντο των δημοσιογράφων και την απλότητα όλων των ανθρώπων που αγαπούν το φαγητό!
Γνωρίσαμε την Μαριλού εντελώς τυχαία και πολύ επαγγελματικά, αλλά ήταν τόσο ανοιχτή, χαρούμενη και γεμάτη όρεξη για πολλά μαγειρέματα που η κουβέντα μας δεν θα μπορούσε παρά να οδηγηθεί… σε μία συνεργασία! Έτσι κι έγινε σε χρόνους απίστευτους, μιας και οι δύο πιστεύουμε πολύ στην ευελιξία και την προσαρμοστικότητα.

Έφτασε λοιπόν το σήμερα που αυτή η συνεργασία παίρνει σάρκα και οστά ή μάλλον γεύση και αρώματα!

Η Μαριλού μετακομίζει στα «Μαθήματα Μαγειρικής» και εμείς γεμίζουμε μυρωδιές από Madame Ginger!

Από εκεί θα δείτε πλέον όλες μας τις καινούριες ιδέες να υλοποιούνται, εκεί θα γίνονται τα μαγειρέματα και οι φωτογραφίσεις μας, εκεί θα εμπνεόμαστε τα επόμενα project μας…

Σύντομα θα γίνουμε και μαζί σας μία παρέα, αφού η Μαριλού θα μεταδώσει το δικό της ταμπεραμέντο στα μαθήματα με τη λογική του εύκολου, απλού και νόστιμου φαγητού που έτσι κι αλλιώς σας έχει συνηθίσει, μέσα από το Madame Ginger τα τελευταία δυόμιση χρόνια!

photo2

Ο χώρος των Μαθημάτων Μαγειρικής, θα αποτελεί πλέον το εργαστήρι του Madame Ginger και σε συνεργασία με την έμπειρη ομάδα μας στο Cookery Club, θα αναλαμβάνουμε μεταξύ άλλων:

Εκδηλώσεις & Events όπως Εταιρικές παρουσιάσεις, Γευσιγνωσίες, Οινογνωσίες, Team Building Gastro Activities, Συνεντεύξεις Τύπου.

Φωτογραφίσεις και δημιουργία video (προϊόντων, συνταγών κτλ) για site, προωθητικό υλικό ή διαφημιστικές καταχωρήσεις.

Δημιουργία οπτικής επικοινωνίας. Από το σχεδιασμό ενός απλού λογοτύπου, μέχρι τον σχεδιασμό site, Creative Press Kits, προωθητικού υλικού, συσκευασίας, εντύπων, στήσιμο περιοδικού, εφημερίδας, βιβλίου, έκδοσης, newsletter κτλ

photo3

Μέσα από τη συνεργασία μας με το Madame Ginger,θα δημιουργήσουμε στοχευμένες ενέργειες και θα ενώσουμε την ομορφιά της μαγειρικής τέχνης και την μαγεία της διήγησης ιστοριών μέσα από το φαγητό… Μαζί θα σχεδιάσουμε τις πιο έξυπνες ενέργειες, παρουσίασης, προβολής και διαφήμισης προϊόντων και εταιρειών, θα συνταιριάξουμε τις συνταγές μας, θα χαρίσουμε τις δικές μας φωτογραφικές ιστορίες, θα ζωντανέψουμε video γεμάτα νοστιμιά, θα κάνουμε μαθήματα μαγειρικής και θα δημιουργήσουμε μια ανανεωμένη ατμόσφαιρα για όσους αγαπούν τη μαγειρική και κουράστηκαν να βλέπουν συνέχεια τα ίδια!

photo4

Share our Love!

#MathimataMageirikis
#MadameGinger
#HappyCookingTogether
#cooking #cookingclasses

#Love #Only,
WWW.MadameGinger.COM