Λίλα Καραποστόλη

Λίλα Καραποστόλη

Ο άνθρωπος πίσω από το project Culinary Center & Cookery Club «Μαθήματα Μαγειρικής»!

Την βρίσκετε πάντα στον χώρο καλοδιάθετη και υπεύθυνη να κάνει κάθε μάθημα, μία εμπειρία.

Η μουσική πάντοτε έπαιζε έναν καθοριστικό ρόλο στη ζωή της, καθώς της έδωσε τον ρυθμό στα πρώτα της βήματα μέσα στον κόσμο των δισκοπωλείων. Τα βήματά της εξελίχθηκαν, όταν ξεκίνησε τις "κλασσικές" σπουδές της στην Κοινωνιολογία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο, αλλά αργότερα ανακάλυψε τον κόσμο του μάρκετινγκ, ο οποίος την ενέπνευσε. Αυτές οι εμπειρίες την οδήγησαν στην σημερινή επιχειρηματική κατεύθυνση, μέσα από "jazz αυτοσχεδιασμούς" στη γαστρονομία και στην επαγγελματική εστίαση.

Κατά τη διάρκεια της πολύτιμης εμπειρίας της, είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με διάσημους σεφ, να ταξιδέψει σε όλον τον γαστρονομικό κόσμο, να συμμετέχει σε Διεθνείς Εκθέσεις και ομιλίες. Αυτές οι εμπειρίες ανέπτυξαν τις ικανότητές της και προσέφεραν σοβαρή εξειδίκευση στον κλάδο. Επιπλέον, τα πολυάριθμα σεμινάρια F&B management που παρακολούθησε συμπλήρωσαν τις γνώσεις της.

Συνεργάζεται με κορυφαία περιοδικά και κλαδικά έντυπα στον χώρο της εστίασης για πάνω από 20 χρόνια. Είναι διακεκριμένη συνεργάτιδα του epixeiro.gr και guest editor στο fnl-guide.com. Το βιβλίο της, με τίτλο "Παραδοσιακές Γεύσεις του Αιγαίου," κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου βιβλίου γαστρονομίας από Έλληνα συγγραφέα στα Gourmet Awards. Επίσης, διατηρεί τη δική της σχολή μαγειρικής και συνεργάζεται ως εξωτερική σύμβουλος στον τομέα δημοσίων σχέσεων με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Εστίασης.

Έχει παρακολουθήσει προγράμματα επιχειρηματικότητας στο ΜΙΤ και Συστημικής Ανάλυσης στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και είναι πρόθυμη να εφαρμόσει αυτές τις γνώσεις στην επόμενη φάση της επαγγελματικής της πορείας στο ΕΑΠ.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ