Νίκος Μακρυμίχαλος

Νίκος Μακρυμίχαλος

Chef / Owner / Instructor στους Κύκλους Μαγειρικής, στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα διετούς φοίτησης (CAP) και στα Chef’s Table. Mαζί θα δοκιμάσετε τις πιο εκλεπτυσμένες γεύσεις!

Chef στο τραπέζι μας είναι ο Νίκος Μακρυμίχαλος, ο οποίος συντονίζει, τεστάρει, δοκιμάζει και μαγειρεύει καθημερινά για εταιρείες, επαγγελματίες, εστιατόρια, αλλά και όλους όσους επιθυμούν να τελειοποιήσουν τις γνώσεις τους στην μαγειρική.

Το πάθος του για ό,τι καταπιάνεται φάνηκε από την εφηβική ηλικία με τις διακρίσεις του στην ομάδα μπάσκετ του Πανελληνίου. Ωστόσο, το τελευταίο καλάθι έβαλε η μαγειρική, κερδίζοντας μια θέση στην καρδιά και στην ζωή του.

Με πρώτες σπουδές στην Ελλάδα και συνέχεια στην Ferrandi, Ecole Superieure de Cuisine Francaise, σεμινάρια στον παγκοσμίου φήμης μάγειρα και ζαχαροπλάστη Yves Thuries και επαγγελματική εμπειρία στα μεγαλύτερα εστιατόρια της Γαλλίας, επιστρέφει στην Ελλάδα για να πραγματοποιήσει το μεγάλο του πάθος.

Εργάζεται σε μερικά από τα πιο γνωστά εστιατόρια με γνώμονα την ανάδειξη της Ελληνικής Γαστρονομίας και την χρήση εποχικών προϊόντων στα μενού.

Εργάζεται ως σύμβουλος σε εταιρείες τροφίμων, συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες, περιοδικά, αλλά και πιο αποκλειστικά ως private chef σε επαύλεις. Φιλοσοφία του η απλότητα στην κουζίνα, η αυστηρότητα στις τεχνικές και ο εναρμονισμός των γεύσεων στα πιάτα.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ