16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

AL ROSTO   - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
1/02/2021 17:00   -   19:00
ΚΟΣΤΟΣ
17€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Webinars

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • Very Popular
  • Επίπεδο Basics
  • Special Edition
AL ROSTO   - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Al Rosto – μία τεχνική ψητού που έχει αγαπηθεί παγκοσμίως, αφού κανονικά όσο πιο αργά ψήνεται… τόσο πιο νόστιμο γίνεται! Στο σεμινάριο παρουσιάζεται ο τρόπος για να δέσουμε το χοιρινό, καθώς και η τεχνική για ζουμερό ψητό με τραγανή κρούστα, μία πρακτική που απαιτεί μαεστρία. 

Επιπλέον ετοιμάζουμε μίγμα για κρούστα από μπαχαρικά και τυλίγουμε σε αυτή το κομμάτι κρέατος που έχουμε επιλέξει. Γαρνίρουμε με σάλτσα από τους ζωμούς του κρέατος και συνοδεύουμε με γλασέ αχλάδια, καρότα και πατάτες. (εξασκούμε τις τεχνικές σωτέ, γαρνιτούρα αρωματική, ψητό φούρνου, σάλτσα ψητού)

Επιπλέον η κλασσική τεχνική της πουτίγκας Yorkshire που αποτελεί μία απίστευτη λιχουδιά η οποία συνδυάζεται έντεχνα με το κυριακάτικο ψητό στην Ευρώπη. Το σεμινάριο ολοκληρώνει η πουτίγκα σοκολάτας σε κούπα!
 

Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «AL ROSTO   - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar»!