16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

BREAD EXCELLENCE (ΠΡΟΖΥΜΙ)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
23/10/2020 10:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 70€ ΜΟΝΟ 35,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αρτοποιία

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γεωργαλά Μαρία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Οκτωβρίου
  • Αρτοποιία
  • Επίπεδο Basics
BREAD EXCELLENCE (ΠΡΟΖΥΜΙ)

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Τρία πολύ ενδιαφέροντα ζυμάρια που μας δίνουν την υπεροχή στο ψωμί! Ελαφρώς υπόξινη γεύση, γεμάτα και μεγαλειώδη, τα ψωμιά με προζύμι έχουν μία ιδιαίτερη τεχνογνωσία στην παρασκευή τους.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εμβαθύνει στις τεχνικές παραγωγής ψωμιού (τεχνογνωσία υλικών, ζύμωμα, πλάσιμο, ψήσιμο) με προζύμι, εμβαθύνοντας στα sourdough μακράς διαρκείας Αμερικάνικου τύπου, στα ψωμιά με προζύμι Ελληνικού τύπου και στο επτάζυμο.

Μέσα από τη διαδραστική συμμετοχή των εκπαιδευομένων στις διαδικασίες προετοιμασίας και εκτέλεσης των συνταγών, κάνουμε κατανοητή τόσο την τροφογνωσία, όσο και την τεχνογνωσία μέσα από τις τεχνικές αρτοποίησης ψωμιών αργής ωρίμασης.

 

Ελάχιστη Συμμετοχή 4 άτομα

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «BREAD EXCELLENCE (ΠΡΟΖΥΜΙ)»!