16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ SANDWICHES

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
29/10/2020 10:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
65€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γεωργαλά Μαρία και Ζωγράφος Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Οκτωβρίου
  • Επίπεδο Basics
  • Special Edition
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ SANDWICHES

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ένα μοναδικό διήμερο σεμινάριο που αφουγκράζεται τις εμπορικές ανάγκες των καταστημάτων που προσφέρουν sandwiches, wraps, bagels και άλλα είδη σνακ. Στόχος είναι η εκπαίδευση και ανάλυση για την παραγωγή sandwiches που διαφέρουν από τα συνηθισμένα προσφερόμενα.

Την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου επικεντρωνόμαστε στην βασική γεύση του sandwich που κάνει και την ποιοτική διαφορά στο προϊόν. Ετοιμάζουμε τις διαφορετικές ζύμες για καρβελάκι πολύσπορο, μπαγκέτα, brioche, ciabatta και bagel και ψήνουμε ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες κάθε ψωμιού.

Την δεύτερη ημέρα, αναλύουμε τις τάσεις της αγοράς και τους λόγους που προτιμήσαμε τις γεμίσεις που παρουσιάζονται στο σεμινάριο αυτό. Εκπαιδευόμαστε στις τεχνικές που θα προσδώσουν γεύση σε κάθε μία από τις γεμίσεις αλλά και τις εναλλακτικές τους ανάλογα τον χρόνο που διαθέτει κάθε επιχείρηση στην δημιουργία τους.

Ετοιμάζουμε:
- Veggie Ελληνικό: καρβελάκι πολύσπορο με ψητή μελιτζάνα, τομάτα, αβοκάντο, ανθότυρο  
- Parisienne: brioche με steak cut, blue cheese, ρόκα και σως Dijonaise
- Cuban: μπαγκέτα με ψητό χοιρινό, ελβετικό τυρί, πίκλες και σως μουστάρδας
- Middle Eastern: Bagel με μοσχάρι και hummus
- Italian: Ciabatta με πουρέ αγκινάρας, σπανάκι, κουκουνάρι, φρέσκα κρεμμυδακια
- Filipino: Χοιρινά παϊδάκια με σαλάτα ρεβιθιών και γιαούρτι
- Mumbai Sandwich: μπαγκέτα με έμμενταλ, αγγούρι, τομάτα, κρεμμύδι και pesto μυρωδικών
- Hong Kong Sandwich: πολύσπορο με ομελέτα, bean sprouts, μανιτάρια, κρεμμύδια

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ 29/10 ΚΑΙ 30/10


Ελάχιστη Συμμετοχή 4 άτομα

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ SANDWICHES»!