16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

THE ART OF PLATING

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
20/10/2020 11:00   -   16:00
ΚΟΣΤΟΣ
100€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γεωργαλά Μαρία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Οκτωβρίου
  • Gourmet
  • Επίπεδο Advanced
  • Τεχνικές
THE ART OF PLATING

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ένα masterclass το οποίο εξετάζει την τέχνη του στησίματος πιάτων με βάση τις σύγχρονες τάσεις.

Αν και η γαστρονομία τείνει να απλοποιείται όλο και πιο πολύ, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεις ένα πιάτο αποτελεί μέρος της γαστρονομικής εμπειρίας! Ανάλογα το είδος της εστίασης και το επίπεδο της γαστρονομίας που προσφέρεται, μπορούμε να σχεδιάσουμε την παρουσίαση του.

Στο εξειδικευμένο σεμινάριο εξετάζουμε πως από η ιδέα για το στήσιμο ενός πιάτου αποτυπώνεται στο χαρτί και ενσαρκώνεται στο πιάτο! Στο μικροσκόπιο μας η οργάνωση, τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσουμε, τα σκεύη που θα χρειαστούμε για να μας εξυπηρετήσουν, τα βοηθητικά βρώσιμα υλικά και οι βασικοί παράγοντες που θα επηρεάσουν το plating.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει ένα πρώτο μέρος παρουσίασης των σύγχρονων τάσεων με παραδείγματα, την ανάλυση των βασικών παραγόντων που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας για το plating, ενδεικτικούς τρόπους στησίματος, την παρουσίαση όλων των εργαλείων, αλλά και πιάτων που θα αποτελέσουν βασικό μέρος της σύνθεσης του φαγητού.

Στο δεύτερο μέρος,  μέσα από ένα bar υλικών και με παρουσίαση των βασικών concepts που ετοιμάσαμε, ξεδιπλώνουμε την τέχνη του plating παρουσιάζοντας πιάτα και υφές για τα βασικά υλικά της κουζίνας με τις γαρνιτούρες τους:

Κρέας φιλέτο με δέρμα (κοτόπουλο)
 Κρέας φιλέτο (μοσχάρι)
Κρέας με οστό (καρέ αρνιού)
Ψάρι φιλέτο (λαυράκι)
Ζυμαρικά

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν να δημιουργήσουν εξαιρετικά concept για πιάτα σε κάθε μονάδα εστίασης!

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 5 ωρών και συμπεριλαμβάνει διαφορετικές πρακτικές εφαρμογές. Το μάθημα δεν περιλαμβάνει μαγειρική (τα υλικά θα είναι ήδη μαγειρεμένα), επικεντρώνεται plating και την οργάνωσή του.

Στο τέλος χορηγείται Βεβαίωση Εκπαίδευσης και θεωρητικές και πρακτικές σημειώσεις μαθήματος βασισμένες  στην οργάνωση και σύνθεση πιάτων.

*Το σεμινάριο είναι demonstration. Απευθύνεται σε επαγγελματίες της μαγειρικής τέχνης που επιθυμούν να βελτιστοποιήσουν τις μεθόδους παρουσίασης των πιάτων τους.

Ελάχιστη Συμμετοχή 4 άτομα

*Δεν εξαργυρώνεται με πόντους

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «THE ART OF PLATING»!