ΦΡΟΥΤΑΛΙΑ - ΦΡΙΤΑΤΑ - ΤΟΡΤΙΓΙΑ
- Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
- Αυγά
- Very Popular
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Τα αυγά είναι το μοναδικό είδος που απλά δεν θα μπορούσε να λείπει από το πρωινό ή το brunch. Η ξεχωριστή ανάγκη όμως να δημιουργήσουμε ένα πιο “φανταχτερό” πρωινό με βασικό πρωταγωνιστή τα αυγά είναι η ιδανική πολυτέλεια στην καθημερινότητα.
Στο μάθημα αυτό παρασκευάζουμε 3 είδη ομελέτας από 3 διαφορετικές χώρες που θα απογειώσουν τις συνταγές αυτούσιες και συνδυαστικές!
Φρουτάλια, παραδοσιακή Ελληνική ομελέτα με πατάτες, χοιρινό λουκάνικο και καπνιστό χοιρινό κρέας.
Φριτάτα, Ιταλική παραδοσιακή ομελέτα, με σπανάκι, μανιτάρια, πράσο, κρέας, ψάρι, σερβίρεται κομμένη σε τρίγωνα.
Τορτίγια, η πιο διάσημη Ισπανική ομελέτα, με πατάτες, κρεμμύδια, τομάτες και γλυκιές πιπεριές.
Απολαύστε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο γεμάτο γεύσεις και αρώματα Μεσογείου.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.