16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΡΕΑΣ    

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
1/07/2020 18:00   -   21:30
ΚΟΣΤΟΣ
31,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιουλίου
  • Κρέας
  • Επίπεδο Advanced
  • Τεχνικές
ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΡΕΑΣ    

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Εξειδικευμένο μάθημα σε 4 βασικές τεχνικές μαγειρέματος για κρέατα. Στόχος του μαθήματος είναι η πλήρης κατανόηση και εξάσκηση των συγκεκριμένων τεχνικών ανά επιλεγμένη κοπή κρέατος και οι ενδεδειγμένοι χρόνοι ψησίματος. Το αποτέλεσμα πρέπει να μας οδηγεί στα αντίστοιχα πιάτα, όπου το κρέας παραμένει ιδανικά ψημένο, καραμελωμένο εξωτερικά και ζουμερό μέσα. 

Εκπαιδευόμαστε στην τεχνική ραγού, στο ψητό, στο σοτέ και στα μαγειρευτά κατσαρόλας και συνδυάζουμε ιδανικά με:
Τεχνική ραγού με αρνί και  λαχανικά
Χοιρινό ψητό φούρνου, με σάλτσα ψητού
Μοσχάρι σοτέ 
Κοτόπουλο κατσαρόλας

Συνοδεύουμε τα πιάτα με τα Βαβαρέζικα Spätzle ή Spätzli, φρέσκο ζυμαρικό στιγμής, και την μία κλασσική τεχνοτροπία της πάντα γευστικής πολέντα.  
 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΡΕΑΣ    »!