ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
- Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
- Επίπεδο Advanced
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Σαμπινιόν, πορτομπέλο, πλερώτους, πορτσίνι, ο γαστρονομικός θησαυρός των μαγείρων! Πώς καθαρίζονται, πώς μαγειρεύονται, πόσες διαφορετικές γεύσεις δίνουν ανάλογα την τεχνική που χρησιμοποιούμε… Τα μανιτάρια ή αμανίτες κατά τους Αρχαίους Έλληνες, ήταν πάντοτε μία εκλεκτή τροφή υψηλής βιολογικής και γαστρονομικής αξίας.
Στο μικροσκόπιο μας οι διαφορετικές ποικιλίες και οι τεχνικές που θα χρησιμοποιήσουμε για να απογειώσουμε την μοναδικότητα των πιο δημοφιλών πιάτων.
Ετοιμάζουμε 4 παρασκευές: κλασσικά μανιτάρια α λα κρεμ, εξαιρετική μανιταρόπιτα (με έτοιμο φύλλο), αυθεντικό Ιταλικό ριζότο μανιταριών και ένα μοναδικά γευστικό, διαφορετικό παγωτό μανιταριών!
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.