ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Européen
- Αφιέρωμα Ιανουαρίου
- Κρέας
- Επίπεδο Advanced
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
3 μοναδικές συνταγές για κοτόπουλο που φτιάχνονται εξολοκλήρου σε σοτέζα και γεμίζουν από πληθωρικές γεύσεις τα πιάτα μας. Ο συνδυασμός των υλικών τους μαζί με το κοτόπουλο είναι ακαταμάχητος!
Κοτόπουλο Basqaise: Ο εύγευστος συνδυασμός κοτόπουλου και ρυζιού, ελιών και πιπεριών είναι χαρακτηριστικός για όλες τις περιοχές γύρω από τη δυτική Μεσόγειο!
Κοτόπουλο Normande: Το κοτόπουλο Normandy, επίσης γνωστό ως Poulet á lá Normande, είναι ένα εξαιρετικά νόστιμο, γαλλικό πιάτο. Περιλαμβάνει μπούτια κοτόπουλου που μαρινάρονται σε μηλίτη και κονιάκ και στη συνέχεια μαγειρεύονται με κρεμμύδια, σκόρδο και βότανα, ενώ τελειώνουν με κρέμα, μουστάρδα Dijon και τηγανητά μήλα.
Κοτόπουλο Parmigiana: Το κοτόπουλο Pollo alla Parmigiana, είναι ένα πιάτο που αποτελείται από παναρισμένο στήθος κοτόπουλου που καλύπτεται με σάλτσα ντομάτας και μοτσαρέλα, παρμεζάνα ή προβολόνε τυρί. Μια μερίδα ζαμπόν ή μπέικον προστίθεται μερικές φορές.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.